Huis > W > Wat Betekent Status Dempen?

Wat betekent status dempen?

Je kunt de statusupdates van individuele contacten dempen zodat deze niet meer bovenaan het tabblad Status verschijnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, hoe kun je zien of iemand op je telefoon kijkt?

Stalkerware komt meestal op je telefoon terecht doordat je (ex-)parner fysiek toegang heeft tot je toestel en daarop de malware installeert. Dat kan heel snel door alleen een app te installeren, maar soms duurt het wat langer en is het noodzakelijk de telefoon aan een computer te koppelen. Kun je WhatsApp-berichten lezen zonder te openen? Lees WhatsApp-berichten in de Android-widget

Tik op de WhatsApp-widget en houd deze vast om hem naar je startscherm te slepen. Alle inkomende WhatsApp-berichten zijn dan zichtbaar in deze widget zonder dat je de app hoeft te starten en te openen.

Kan iemand meelezen op mijn telefoon?

Nee, tenzij je ze je wachtwoord geeft, kan niemand meelezen op je telefoon. Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op WhatsApp zonder blauwe vinkjes? Als je leesbevestiging hebt ingeschakeld in je WhatsApp-instellingen, zie je blauwe vinkjes naast elk bericht dat je verstuurt. Als de persoon aan wie je het bericht hebt gestuurd het heeft gelezen, verschijnt zijn profielfoto naast het bericht met dubbele blauwe vinkjes. Als u slechts één blauw vinkje ziet, betekent dit dat uw bericht is verzonden. Als u een potloodpictogram ziet in plaats van vinkjes, betekent dit dat het bericht wordt afgeleverd.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Waarom Leesbewijzen uitzetten?

Heb je liever dat de afzender van een bericht NIET kan zien wanneer jij het bericht hebt gelezen? Dan kan je 'Leesbewijzen' uitschakelen, zodat de afzender geen blauwe vinkjes te zien krijgt wanneer jij zijn of haar bericht hebt gezien. Wat dit betreft, waarom wordt whatsapp bericht niet afgeleverd? Dit kan verschillende oorzaken hebben, van te weinig netwerkcapaciteit of een storing bij Whatsapp zelf. Ook kan het zo zijn dat de persoon wel even verbinding gehad heeft met Whatsapp en daardoor geregistreerd staat als 'gezien' maar niet lang genoeg verbinding heeft gehad om daadwerkelijk jouw bericht te ontvangen.

Hoe kun je zien of iemand je heeft opgeslagen?

Bekijk het kopje 'Gezien door'. Alleen de mensen die jouw nummer in hun adresboek hebben staan zullen jouw bericht kunnen zien. Als het goed is, zul je hier dus de naam van de persoon met jouw nummer zien staan. Als je hier de naam ziet van de persoon die je wilde controleren, dan heeft hij of zij jouw nummer. Wat gebeurt er als je een contact verwijderd? Als u een contactpersoon verwijdert, worden zijn naam en nummer uit uw contactenlijst verwijderd. Als u een opgeslagen kopie van uw contactenlijst hebt, moet u het contact ook daaruit verwijderen.

Hoe kun je zien of iemand je nummer geblokkeerd heeft?

U kunt op een paar manieren zien of iemand uw nummer heeft geblokkeerd. Als u de persoon probeert te bellen en deze gaat rechtstreeks naar de voicemail, of als u een bericht krijgt dat de oproep niet kan worden voltooid, is het waarschijnlijk dat uw oproep wordt geblokkeerd. Ook als u de persoon wel kunt bereiken, maar deze niet opneemt of niet reageert op uw oproepen of sms'jes, is dit een teken dat u mogelijk bent geblokkeerd.

Door Ponzo Poli

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik stickers op mijn iPhone? :: Hoe kun je zien of iemand op je telefoon kijkt?
Handige links