Huis > W > Wat Is Beter Dan Whatsapp?

Wat is beter dan WhatsApp?

Telegram is het meest bekende alternatief van WhatsApp. De dienst heeft wereldwijd inmiddels 550 miljoen actieve gebruikers. Telegram was de eerste chatdienst met end-to-end encryptie. Deze app maakt gebruik van een AES-256-bit symmetrische encryptie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is beter flac of WAV?

Het originele wav-bestand heeft dezelfde output als het flac-bestand. Je kunt kiezen hoe vaak je wilt decoderen. Het resultaat is hetzelfde.

Dienovereenkomstig, wat is goedkoper sms of whatsapp?

Let er vooral op dat je extra kosten betaalt als je meer via internet verstuurt dan je belbundel toestaat. In dit geval is WhatsApp gebruiken het duurst, maar in de meeste situaties nog altijd goedkoper dan sms'en. Daarvan, wat is het verschil tussen appen en sms en? Sms (short message service) is de oudste manier om berichten te sturen. Deze manier van berichten sturen moet steeds meer inboeten voor apps. Smsen worden verstuurd via het netwerk van je provider en kunnen dus verstuurd worden zonder dat je internet nodig hebt.

Wat is veiliger WhatsApp of mail?

WhatsApp is gecodeerd, dus je berichten zijn privé. WhatsApp slaat je berichten ook op zijn servers op, zodat je er vanaf elk apparaat bij kunt. Mail is niet gecodeerd, dus je berichten zijn niet privé. Mail slaat je berichten ook op je apparaat op, zodat je ze alleen vanaf dat apparaat kunt openen. Hoe gaan WhatsApp fraudeurs te werk? WhatsApp-fraudeurs gebruiken doorgaans een van de twee methoden om slachtoffers op te lichten. De eerste is via phishing, waarbij de fraudeur een vals WhatsApp-account aanmaakt en dit gebruikt om contact op te nemen met slachtoffers. Vervolgens sturen ze slachtoffers een bericht waarin ze worden gevraagd op een link te klikken die hen naar een website brengt die eruitziet als de echte WhatsApp-website. De website is echter nep en het slachtoffer wordt gevraagd persoonlijke informatie in te voeren, zoals zijn naam, telefoonnummer en creditcardnummer. De fraudeur gebruikt deze informatie vervolgens om ongeoorloofde bedragen af te boeken van de creditcard van het slachtoffer.
De tweede methode die WhatsApp-fraudeurs gebruiken is het creëren van valse WhatsApp-groepen. Ze nodigen slachtoffers uit om lid te worden van de groep en zodra het slachtoffer lid is, stuurt de fraudeur berichten waarin hij het slachtoffer vraagt op een link te klikken. De link brengt het slachtoffer naar een website die lijkt op de echte WhatsApp-website, maar in werkelijkheid nep is. Het slachtoffer wordt gevraagd persoonlijke informatie in te voeren, zoals zijn naam, telefoonnummer en creditcardnummer. De fraudeur gebruikt deze informatie vervolgens om ongeoorloofde bedragen af te boeken van de creditcard van het slachtoffer.

Gerelateerde artikelen

Wat is beter JPG of PNG?

Een bestand wordt gecomprimeerd als een afbeelding. APNG-bestanden hebben geen verlies aan beeldkwaliteit, wat betekent dat ze niet zo sterk worden gecomprimeerd als een JPG-bestand. Het is beter om een JPG-bestand te gebruiken.

Dus, hoe herken je datingfraude?

De communicatie gaat via e-mail of chat en niet via een webcam. U hebt uw date ontmoet via Facebook en de dader speelt in op informatie die online staat. Uw date uitte onmiddellijk zijn of haar gevoelens. Zijn/haar foto's zouden zo uit een tijdschrift kunnen komen. Je kunt ook vragen wat kunnen mensen met je whatsapp nummer? Met het telefoonnummer van die vriend kunnen ze in WhatsApp of andere sociale media zijn of haar profielfoto zien. Deze voegen de fraudeurs vervolgens toe aan hun eigen WhatsApp account (met een willekeurig telefoonnummer), om geloofwaardiger over te komen.

Wat gebeurt er als je een nummer blokkeert WhatsApp?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten naar je verzenden. De functie Laatst gezien, je onlinestatus, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten. Welke gegevens deelt WhatsApp? WhatsApp deelt op een paar manieren gegevens met Facebook:
-WhatsApp deelt je telefoonnummer met Facebook zodat Facebook je gerichte advertenties kan tonen op basis van je interesses.
WhatsApp deelt ook je gebruiksgegevens met Facebook, waaronder hoe vaak je de app gebruikt en je algemene locatie.
Als je WhatsApp gebruikt om met bedrijven te communiceren, kunnen deze bedrijven je gegevens ook delen met Facebook om je gerichte advertenties te tonen.

Mensen vragen ook: wat zijn de nieuwe regels voor whatsapp?

WhatsApp werkt zijn berichtenapp voortdurend bij met nieuwe functies. De meest recente update bevat een nieuwe reeks regels voor WhatsApp-gebruikers. Deze nieuwe regels omvatten:
1. Je moet minstens 13 jaar oud zijn om WhatsApp te gebruiken.
2. Je moet een geldig telefoonnummer hebben om WhatsApp te gebruiken.
3. Je moet WhatsApp een geldig e-mailadres geven.
4. Je mag de informatie van je WhatsApp-account met niemand delen.
5. Je mag WhatsApp niet gebruiken om spam of bulkberichten te versturen.
6. Je mag WhatsApp niet gebruiken voor illegale activiteiten.
7. Je mag WhatsApp niet gebruiken om seksueel expliciete inhoud te delen.
8. Je mag WhatsApp niet gebruiken om andere gebruikers te pesten, lastig te vallen of te intimideren.
9. Je mag WhatsApp niet gebruiken om geweld of haat te promoten.
10. Je mag WhatsApp niet gebruiken om illegale producten of diensten te promoten.

Door Artimas Nathu

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien of mijn WhatsApp is gekoppeld? :: Welke telefoons kunnen geen WhatsApp meer gebruiken?
Handige links