Huis > W > Welke Telefoons Kunnen Geen Whatsapp Meer Gebruiken?

Welke telefoons kunnen geen WhatsApp meer gebruiken?

Vanaf 1 november werkt WhatsApp niet meer op Android-telefoons met OS 4.0.4 en ouder. Als je een Android-mobiel hebt, moet je minimaal OS 4.1 hebben. Deze versie van het door Google ontwikkelde besturingssysteem voor smartphones verscheen ruim negen jaar geleden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Welke telefoon geen WhatsApp meer?

WhatsApp meldt dat het vanaf 1 november alleen smartphones met iOS 10 of nieuwer en Android 4.1 of nieuwer ondersteunt. Gebruikers van oudere, niet-ondersteunde telefoons wordt aangeraden over te stappen op nieuwere smartphones. WhatsApp is vanaf 1 november niet meer te gebruiken op onder meer de iPhone 4 en 4S. Welke Samsung telefoon wordt niet meer ondersteund? Samsung stopt met de ondersteuning van vier telefoons uit 2017. Het gaat om de Samsung Galaxy A3,(2017), de A5 (2017), de A7 (2017) en de J3 Pop. De toestellen behoren niet meer tot de lijst van ondersteunde apparaten.

Kan niet worden bijgewerkt met jouw Apple ID?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Het eerste wat u moet controleren is dat u de juiste Apple ID gebruikt. Als u nog steeds problemen ondervindt, is de volgende stap om de status van de Apple ID-account te controleren door naar iforgot.apple.com te gaan. Als het account is vergrendeld of uitgeschakeld, moet u contact opnemen met Apple support om het probleem op te lossen. Als het account actief is, is de volgende stap om de instellingen op het apparaat te controleren om er zeker van te zijn dat de juiste Apple ID wordt gebruikt voor updates. Ga hiervoor naar Instellingen > iTunes & App Store en tik op de Apple ID bovenaan het scherm. Als de verkeerde Apple ID wordt gebruikt, moet u zich afmelden en vervolgens opnieuw aanmelden met de juiste Apple ID. Als u nog steeds problemen ondervindt, is de volgende stap om de netwerkinstellingen op het apparaat opnieuw in te stellen. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Resetten en tik op Netwerkinstellingen resetten. Zodra het apparaat opnieuw is opgestart, probeert u de apps opnieuw bij te werken. Als u nog steeds problemen ondervindt, is de volgende stap om te proberen de apps op een ander apparaat of een andere computer bij te werken. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met Apple Support voor verdere hulp. Hoe kun je Android updaten? Er zijn een paar manieren om Android te updaten. De eerste manier is wachten tot je telefoon je meldt dat er een update beschikbaar is. Je zou een melding op het scherm van je telefoon moeten zien wanneer dit gebeurt. Je kunt ook handmatig controleren op updates door naar Instellingen > Over telefoon > Systeemupdates te gaan. De tweede manier is om de update rechtstreeks van de website van de fabrikant te downloaden. De derde manier is om je telefoon te rooten en een aangepaste ROM te installeren. Dit is alleen aan te raden voor gevorderde gebruikers, omdat dit de garantie ongeldig maakt en je telefoon kan laten vastlopen als je het verkeerd doet.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waarom kan ik mijn iPhone niet updaten?

De update verwijderen en opnieuw downloaden

Als u de nieuwste versie van iOS of iPadOS nog steeds niet kunt installeren, probeert u de update opnieuw te downloaden: Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.
Welke versie WhatsApp heb ik iPhone? Hier vind je welke versie van iOS draait op jouw toestel

  • Open de Instellingen-app van je telefoon.
  • Scroll naar beneden en klik op 'Algemeen'
  • Klik bovenaan op 'Info'
  • Achter het kopje 'Softwareversie' staat welke versie van iOS op jouw iPhone draait.

Bovendien, kan er whatsapp op iphone 5?

Met de update ondersteunt WhatsApp nu de iPhone 5 uit 2012 en nieuwer op iOS. De ondersteunde versie iOS 10 kwam uit in 2016. Voor Android ondersteunt WhatsApp nu 4.0.3 en nieuwer; die versie kwam uit in december 2011 en vrijwel alle Android-telefoons uit 2012 en nieuwer kunnen dus de chatapp draaien. Hoe ziet WhatsApp eruit op Samsung? WhatsApp op Samsung ziet eruit als een berichtenapp met een groen pictogram en witte tekst. De app heeft een groen en wit chat bubble logo. Met de app kunnen gebruikers tekst-, audio- en videoberichten versturen.

Waarom krijg ik geen verbinding met WhatsApp?

Er zijn enkele mogelijke redenen waarom je geen verbinding kunt maken met WhatsApp:
Je internetverbinding is mogelijk niet sterk genoeg om de app te ondersteunen.
WhatsApp is mogelijk niet beschikbaar of ondervindt technische problemen.
Er is mogelijk een probleem met je telefoon, zoals een softwareprobleem.
Als je problemen hebt met de verbinding met WhatsApp, raden we je aan je internetverbinding te controleren, je telefoon opnieuw op te starten en ervoor te zorgen dat WhatsApp niet is uitgeschakeld voor onderhoud. Als je daarna nog steeds problemen hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met WhatsApp voor meer hulp.

Door Encrata

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter dan WhatsApp? :: Hoe krijg ik al mijn contacten weer terug in WhatsApp?
Handige links