Huis > W > Wie Is De Topman Van Apple?

Wie is de topman van Apple?

Timothy Donald "Tim" Cook (geboren op 1 november 1960) is een Amerikaanse ondernemer, filantroop en industrieel ingenieur. Cook is de bestuursvoorzitter van Apple Inc. en was voorheen de operationeel directeur van het bedrijf onder medeoprichter Steve Jobs.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Daarvan, welke apple product is het meest verkochte?

Apples bekendste en meest verkochte product is waarschijnlijk de iPhone, een smartphone waarvan de eerste versie in de zomer van 2007 uitkwam. Dienovereenkomstig, hoeveel geld heeft tim cook? Tim Cook, de topman van Apple, heeft in 2021 lekker verdiend. Hij kreeg bijna 99 miljoen dollar (een kleine 87 miljoen euro) aan beloningen. Eerder was al bekend geworden dat hij ook nog eens 754 miljoen dollar (663 miljoen euro) incasseerde door de verkoop van aandelen die hij kreeg.

Je kunt ook vragen hoeveel apple apparaten zijn er?

Er zijn momenteel wereldwijd meer dan 1 miljard actieve Apple apparaten. Mensen vragen ook: welk jaar kwam iphone 13 uit? Er is geen iPhone 13; het meest recente iPhone-model is de iPhone 12.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: waar werkte steve jobs voor apple?

Jobs werkte aanvankelijk voor Atari, maar richtte op 3 januari 1977 Apple Computer op, samen met Wozniak en Ronald Wayne die hij bij Atari had leren kennen. Wayne trad korte tijd later terug. Jobs haalde in 1983 de Pepsi-manager John Sculley over om bij Apple te komen werken, en leidde de ontwikkeling van de Macintosh. Dus, wat is het verschil tussen een iphone 11 en se? Apple iPhone 11 en Apple iPhone SE 2 hebben een paar overeenkomsten, zoals de processor en de schermkwaliteit. Maar toch verschillen de toestellen op een aantal belangrijke punten. Zo is iPhone SE 2 een stuk kleiner en heeft iPhone 11 een veelzijdigere camera en een betere batterijduur.

Wat is de beste Apple watch?

De beste keuze: Apple Watch Series 7 of Series 6

De Apple Watch Series 7 is op dit moment het nieuwste en beste model. Hij heeft een groter en helderder scherm en is stof- en stootbestendiger dan de Apple Watch Series 6.
Hoe duur is een iPhone se? Vanaf september 2020 is de iPhone SE de meest betaalbare iPhone van Apple, met een prijskaartje van 399 euro voor het basismodel. De iPhone SE wordt aangedreven door Apple's A13 Bionic-chip en heeft een 4,7-inch Retina HD-display. Hij is voorzien van Touch ID voor beveiliging en heeft een 12MP camera aan de achterzijde.

Dus, hoeveel verdient de eigenaar van apple?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want de eigenaar van Apple, Inc. - Tim Cook - kan elk jaar verschillende bedragen verdienen. Zijn salaris wordt bepaald door de raad van bestuur van Apple en ligt doorgaans rond de 3 miljoen dollar, maar hij ontvangt ook bonussen en andere vergoedingen die van jaar tot jaar kunnen verschillen. In totaal verdiende Cook in 2019 ruim 12 miljoen dollar. Er moet echter worden opgemerkt dat het overgrote deel van de rijkdom van Cook niet afkomstig is van zijn salaris bij Apple. Hij is ook grootaandeelhouder van het bedrijf en zijn nettowaarde wordt geschat op meer dan 700 miljoen dollar.

Door Iggy

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel geld heeft Apple verdient? :: Wat voor soorten Minecraft zijn er?
Handige links