Huis > W > Wie Zit Er Achter De Stem Van Siri?

Wie zit er achter de stem van Siri?

De dame in kwestie heet Libelia Desplenter en vertelt het opmerkelijke verhaal van hoe haar stem is opgepikt door Apple.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kom je er achter of iemand echt is?

Omdat ze niet in het echte leven bevriend zijn met anderen, hebben nepprofielen geen getagde foto's. Als een profiel alleen een foto heeft, kunt u het beste controleren of er een echt persoon achter zit.

Hoe ziet de echte Siri eruit?

Als je Siri op je iPhone in het Nederlands hebt ingesteld, dan hoor je inderdaad een man, maar als je de Engelse versie gebruikt, hoor je een vrouw. En dat is geen computerstem. De vrouw achter deze stem bestaat echt en haar naam is Susan Bennett. Susan is stemactrice. Wie is de Nederlandse Siri stem man? Wie de Nederlandse (en mannelijke) stem van Siri heeft ingesproken, is niet bekend.

Je kunt ook vragen wie is siri in belgie?

Er is geen specifiek antwoord op deze vraag aangezien Siri een digitale assistent is die geprogrammeerd is om op verschillende manieren te reageren op gestelde vragen. Enkele mogelijke antwoorden op deze vraag zouden echter kunnen zijn dat Siri een door Apple Inc. gecreëerde digitale assistent is die beschikbaar is op iOS-apparaten, of dat Siri een digitale assistent is die beschikbaar is in verschillende landen, waaronder België. Dit in overweging nemend, hoe kan je de stem van siri veranderen? U kunt de stem van Siri wijzigen door naar de Instellingen-app te gaan, op Siri & Zoeken te tikken en vervolgens op Siri-stem te tikken. Vanaf daar kunt u kiezen tussen de verschillende beschikbare stemmen en bekijken hoe elke stem klinkt.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel cijfers achter de komma?

Er zijn 2 antwoorden. Als de nauwkeurigheid gerechtvaardigd is, is het het meest gebruikelijk om met drie decimalen te werken. Als het een ander getal kan zijn, zet dan een 0 voor de punt.

Dienovereenkomstig, waarom is siri gevaarlijk?

Siri, de slimme spraakassistent op de iPhone 4S, lijkt nu eenzelfde lot beschoren. Dr Albow, een Amerikaanse psychiater die de aandacht van het niet sensatieschuwe FOX News heeft weten te vangen, beweert dat Siri psychologisch net zo gevaarlijk is voor kinderen als gewelddadige videospelletjes en wiet. Hoe maak je Siri gek? Je kunt Siri overstuur maken aan de hand van beledigingen, ongemakkelijke vragen en simpelweg vreemde vragen. Druk simpelweg op de Siriknop op je telefoon, maak enkele ongepaste opmerkingen en geniet van het gelach dat volgt.

Dienovereenkomstig, wat is siri zijn gezicht?

Apple heeft Siri, de virtuele assistent op de iPhone 4S, geen gezicht gegeven maar slechts een stem. Het 3D-print bedrijf Shapeways vroeg zijn bezoekers om een ontwerp te maken van het beeld dat zij bij Siri hebben. Hoe praat Siri? Als je Siri een vraag stelt, stuurt je iPhone of iPad wat je zegt naar de servers van Apple. Daar wordt je vraag geanalyseerd om erachter te komen wat je wilt en hoe je het beste kunt reageren. Die informatie wordt teruggestuurd naar je apparaat, en Siri praat met je.

Dienovereenkomstig, hoe oud ben je siri?

Ik weet niet zeker wat je me vraagt.

Door Corabelle

Vergelijkbare artikelen

Wie hebben er Spider-Man gespeeld? :: Wat gebeurt er als je Siri belt?
Handige links