Huis > H > Hoe Koppel Je Apple Watch Los?

Hoe koppel je Apple Watch los?

Open de Watch-app op uw iPhone en tik op het tabblad 'Mijn Watch'. Tik op 'Alle Apple Watches' bovenaan het scherm. Tik op de infoknop naast de naam van uw Watch. Tik op 'Koppel Apple Watch los' en tik vervolgens nogmaals op de knop 'Verwijder koppeling' om te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Men kan zich ook afvragen: kan niet praten door apple watch?

Controleer of de microfoon of luidspreker van de Apple Watch is geblokkeerd. Als het apparaat bijvoorbeeld een beschermhoesje heeft, verwijdert u het. Als Siri niet spreekt op Apple Watch Series 3 of nieuwer, moet u mogelijk de stem downloaden. Wat moet je doen als je je Apple Watch code niet meer weet? Als je je toegangscode nog steeds niet weet, kun je de Apple Watch terugzetten naar de begininstellingen, de toegangscode opnieuw instellen en vervolgens een reservekopie terugzetten op je Apple Watch.

Hoe zet je slaapstand uit op Apple Watch?

Er zijn twee manieren om de slaapstand op je Apple Watch uit te schakelen. De eerste manier is om naar de Watch-app op je iPhone te gaan en het tabblad "Mijn horloge" te selecteren. Scroll vervolgens naar beneden en tik op "Algemeen". Tik vervolgens op "Wekscherm". Tik ten slotte op "Nooit".
De tweede manier om de slaapstand op je Apple Watch uit te schakelen is door naar de Instellingen-app op je horloge te gaan. Scroll naar beneden en tik op "Helderheid & Tekstgrootte." Tik vervolgens op "Wekscherm". Tik ten slotte op "Nooit". Waarom kan ik mijn Apple Watch niet updaten? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw Apple Watch niet kunt bijwerken:
1. Uw iPhone draait mogelijk niet op de nieuwste versie van iOS. Om uw Apple Watch te kunnen bijwerken, moet uw iPhone iOS 11 of hoger hebben.
2. Mogelijk heb je niet genoeg vrije ruimte op je iPhone om de update te installeren. Apple Watch updates kunnen vrij groot zijn, dus het kan zijn dat je enkele bestanden of apps van je iPhone moet verwijderen om ruimte te maken.
3. Je Apple Watch is misschien niet genoeg opgeladen. Om een update te kunnen installeren, moet de batterij van je Watch voor minstens 50% opgeladen zijn.
4. Mogelijk ben je verbonden met een Wi-Fi-netwerk dat de update blokkeert. Als je probeert te updaten via een Wi-Fi-netwerk van een bedrijf of school, is het mogelijk dat het netwerk de update blokkeert. Probeer verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk en kijk of dat helpt.
5. Mogelijk is er een probleem met de update zelf. Apple brengt soms updates uit die bugs bevatten waardoor ze niet goed worden geïnstalleerd. Als dit het geval is, moet je wachten tot Apple een nieuwe update uitbrengt die het probleem verhelpt.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoe ontkoppel je een apple watch zonder telefoon?

Ook zonder je iPhone is het mogelijk om je Apple Watch te resetten.

  1. Ga hiervoor naar Instellingen op je Apple Watch;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Veeg naar beneden en tik op 'Stel opnieuw in';
  4. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen';
  5. Vul eventueel je toegangscode in en kies onderaan voor 'Alles wissen'.
Hoe lang duurt loskoppelen Apple Watch? Voer dit in en tik op 'Koppel los'. Het loskoppelen van de Apple Watch kan even duren. Dit komt omdat er een reservekopie van alle instellingen en inhoud van je Apple Watch wordt gemaakt.

Dus, kun je een apple watch gebruiken zonder iphone?

Met een wifi- of mobiele verbinding kan uw Apple Watch het volgende doen, zelfs als u uw iPhone niet bij u hebt. Siri gebruiken voor routebeschrijvingen, het versturen van iMessages en meer. Berichten versturen en ontvangen. Bellen en gesprekken beantwoorden. Hoe zet ik microfoon aan op Apple Watch? Om je microfoon op je Apple Watch aan te zetten, volg je de volgende stappen:
1. Open het Configuratiescherm door op het tandwielpictogram te tikken.
2. Tik vervolgens op 'Algemeen'.
3. Scroll naar beneden en tik op 'Dicteren'.
4. Zet de schakelaar naast 'Dicteren' in de positie 'Aan'.

Heeft Apple Watch een microfoon?

Ja, de Apple Watch heeft een ingebouwde microfoon. De microfoon wordt gebruikt voor verschillende functies, zoals spraakoproepen, Siri en andere voice-controlled apps.

Door Miche

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent druppel op watch? :: Hoe lang heeft mijn iPhone garantie?
Handige links