Huis > W > Wat Is De Waterdruppel Op Apple Watch?

Wat is de waterdruppel op Apple Watch?

Waterslot is ingeschakeld en het scherm reageert niet op aanrakingen. Draai aan de Digital Crown om uw Apple Watch te ontgrendelen. Het waterdruppelsymbool verschijnt alleen op Apple Watch Series 2 of nieuwer en op Apple Watch SE. Apple Watch Series 1 en Apple Watch (1e generatie) zijn niet geschikt om mee te zwemmen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Is de Apple Watch SE goed?

TechRadar Vonnis. Als je graag een Apple Watch wil, dan is de Watch SE de juiste keuze: hij heeft alle handige functies van de Watch 6, maar is een stuk goedkoper. Daarom is het dan ook een van de beste smartwatches van het moment. Het always-on display mist, maar het bijhouden van fitnessstatistieken werkt geweldig. Welke serie is Apple Watch SE? De huidige Apple Watch SE heeft het uiterlijk van de Apple Watch Series 6 en Apple Watch Series 7, maar beschikt niet over alle functies zoals een scherm dat altijd aanstaat of een saturatiemeter.

Kun je een Apple Watch verbinden met Android?

Nee, je kunt een Apple Watch niet verbinden met Android. De Apple Watch is ontworpen om met de iPhone te werken en vertrouwt op functies die alleen op de iPhone beschikbaar zijn. Mensen vragen ook: kun je douchen met apple watch 6? Ja, je kunt met je Apple Watch 6 douchen. Stel je Apple Watch 6 echter niet bloot aan zeep, shampoos, conditioners, lotions en parfums, want die kunnen de waterafdichtingen en interne onderdelen van het horloge beschadigen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe zet je Theatermodus uit op Apple Watch?

De theatermodus op de Apple Watch gebruiken

en tik op 'Theatermodus'. boven in het scherm. Om de Apple Watch uit de sluimerstand te halen wanneer de theatermodus is ingeschakeld, tik je op het scherm, druk je op de Digital Crown of de zijknop of draai je de Digital Crown.
Wat betekent het rode puntje op de Apple Watch? Meldingen bekijken waarop je nog niet hebt gereageerd

Boven in de wijzerplaat verschijnt in het midden een rode stip als je een ongelezen melding hebt. Om de melding te bekijken, voer je de volgende stappen uit: Veeg op de wijzerplaat omlaag om het berichtencentrum te openen.

Hoe ontkoppel je een Apple Watch?

Uw Apple Watch loskoppelen en wissen

  1. Houd de Apple Watch en iPhone dicht bij elkaar wanneer u de koppeling verbreekt.
  2. Open de Watch-app op de iPhone.
  3. Ga naar het tabblad 'Mijn Watch' en tik op 'Alle Apple Watches'.
  4. Tik op de infoknop naast de Watch die u wilt loskoppelen.
  5. Tik op 'Koppel Apple Watch los'.
Mensen vragen ook: hoe lang gaat de apple watch se mee? De Apple Watch SE heeft een accuduur van maximaal 18 uur. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruikte apparaat, de instellingen en het gebruikte materiaal.

Hoe lang gaat Apple Watch SE mee?

Het is moeilijk te zeggen hoe lang de Apple Watch SE zal meegaan, omdat dit afhangt van verschillende factoren. Het apparaat is echter wel ontworpen om lang mee te gaan, dus je kunt er waarschijnlijk wel een aantal jaar mee doen.

Door Ute

Vergelijkbare artikelen

Kan Apple Watch met iPhone se? :: Kun je bellen met de Apple Watch?
Handige links