Huis > K > Kun Je Spotify Luisteren Op Apple Watch Zonder Telefoon?

Kun je Spotify luisteren op Apple Watch zonder telefoon?

Goed nieuws voor iedereen met Spotify en een Apple Watch: je kan nu muziek offline meenemen op je smartwatch. Je hebt dan geen iPhone meer nodig om vanaf je Apple Watch Spotify te luisteren. Update : In mei 2021 werd het al aangekondigd, nu lijkt het eindelijk beschikbaar te komen voor de meeste gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Daarvan, kun je met je apple watch muziek luisteren zonder telefoon?

Lees hoe u Bluetooth-apparaten met een Watch koppelt. Als u met wifi of een mobiel netwerk bent verbonden op uw Apple Watch Series 3 of nieuwer, kunt u Apple Music en Apple Podcasts streamen, zelfs zonder dat u uw iPhone bij de hand hebt. U kunt ook muziek en podcasts van uw iPhone met uw Watch synchroniseren. Waarom download Spotify niet op Apple Watch? Er is minimaal een Apple Watch Series 3 of hoger nodig, met minimaal WatchOS 6.0. Ook moeten gebruikers een Spotify Premium-abonnement hebben. Met de functie kunnen gebruikers nummers van Spotify downloaden naar hun Apple Watch voor offline gebruik. Veel gebruikers hopen al langer op die functie.

Trouwens, hoe kan ik muziek afspelen op mijn apple watch?

Het apple watch heeft een ingebouwde muziekspeler die muziek uit uw apple music bibliotheek of uit een specifieke afspeellijst kan afspelen. Om muziek op uw apple watch af te spelen, opent u de muziek-app en selecteert u de afspeellijst of het album waarnaar u wilt luisteren. Tik vervolgens op de afspeelknop om het afspelen van de muziek te starten. U kunt het afspelen van de muziek ook regelen met de knoppen in de muziek-app. Hoe kan ik muziek luisteren op mijn Apple Watch? Er zijn een paar manieren om naar muziek te luisteren op je Apple Watch. Eén manier is om de ingebouwde Muziek-app te gebruiken. Met deze app kun je muziek afspelen die je vanaf je iPhone naar je horloge hebt gesynchroniseerd. Je kunt ook muziek van je iPhone naar je horloge streamen via Bluetooth. Tot slot kun je een muziekstreaming-app van derden gebruiken, zoals Pandora of Spotify.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe krijg ik WhatsApp op mijn Apple Watch?

WhatsApp op de Apple Watch: dit zijn de mogelijkheden

  1. Open de Watch-app op je iPhone en ga naar het 'Mijn Watch'-tabblad;
  2. Tik op 'Berichtgeving';
  3. Verschuif de schakelaar bij 'WhatsApp' zodat het vakje groen wordt.
Hoe gebruik je Apple Pay op Apple Watch? Als je een aankoop doet in een app op je Apple Watch, kies je de optie 'Apple Pay' bij het afrekenen. Controleer de betaal-, bezorg- en factuurgegevens en druk tweemaal op de zijknop om met je Apple Watch te betalen.

Dienovereenkomstig, kun je youtube kijken op een apple watch?

YouTube vanaf je Apple Watch

Nu YouTube het vergrendelscherm ondersteunt, kun je de videodienst ook vanaf een Apple Watch bedienen. Dit doe je door het 'Huidige' scherm te openen. Zodat je een video kunt pauzeren of naar de volgende of vorige in de afspeellijst kunt springen.
Trouwens, welke oortjes bij apple watch? Er zijn twee opties voor earbuds die geschikt zijn voor de Apple Watch: de Apple Watch-compatibele earbuds van Beats en de Apple Watch-compatibele earbuds van Bose. Beide zijn draadloze earbuds die eenvoudig te koppelen zijn met de Apple Watch. Beats-earbuds bieden een goede geluidskwaliteit, terwijl Bose-earbuds een betere pasvorm hebben.

Hoe zet je muziek op je smartwatch?

Je kunt muziek op je smartwatch zetten door de muziek die je wilt luisteren naar je smartwatch te downloaden. Dit doe je door de muziek vanaf je computer of telefoon naar je smartwatch te verzenden.

Door Nanette

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt downloaden naar Apple Watch Spotify? :: Hoe weet je welke maat Apple Watch?
Handige links