Huis > H > Hoe Kan Je Microsoft Store Installeren?

Hoe kan je Microsoft Store installeren?

Werk Microsoft Store als volgt bij: Selecteer de Startknop en selecteer Microsoft Store in de lijst met apps. Selecteer Meer informatie > Downloads en updates > Updates ophalen in de Microsoft Store. Als een update voor Microsoft Store beschikbaar is, wordt de installatie automatisch gestart.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Hoe reset je Microsoft Store?

Reset de cache van de Windows Store als volgt:

  1. Druk Windows Logo Key + R tegelijkertijd in.
  2. Typ de opdracht Wsreset.exe en druk op Enter.
Waarom heb ik geen Microsoft Store? Zorg ervoor dat u zich hebt aangemeld bij uw Microsoft-account op uw apparaat. De Microsoft Store-app is mogelijk niet beschikbaar als je bent aangemeld bij een lokaal account. Neem contact op met je beheerder als je een werkapparaat gebruikt. Microsoft Store is mogelijk uitgeschakeld.

Kan geen bestanden downloaden Android?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Ten eerste, zorg ervoor dat je een sterke internetverbinding hebt. Als u op een mobiel netwerk zit, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk. Ten tweede, zorg ervoor dat je genoeg opslagruimte hebt op je apparaat. Als u een groot bestand probeert te downloaden, past het misschien niet op uw apparaat. Probeer ten slotte de cache en de cookies van uw browser te wissen. Dit zorgt ervoor dat uw browser up-to-date is en bestanden goed kan downloaden. Waar kan ik de downloads vinden? De downloads zijn te vinden in de rubriek "Downloads" van de website.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Bovendien, waar vind ik app store windows 10?

Ga naar de knop Start en selecteer vervolgens in de lijst met apps Microsoft Store. Ga naar het tabblad Apps of games in de Microsoft Store. Als je meer wilt zien van een bepaalde categorie, selecteer je Alles weergeven aan het einde van de rij. Kan Store niet openen in Windows 10? Herstel de cache van de Microsoft Store: druk op de Windows-logotoets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen, typ daarna wsreset.exe en selecteer OK. Opmerking: Een leeg opdrachtpromptvenster wordt geopend en na ongeveer tien seconden wordt het venster gesloten en wordt Microsoft Store automatisch geopend.

Kan Windows Store niet openen?

Klik met de rechtermuisknop op de Windows startknop, selecteer Instellingen uit het menu. In het Windows-instellingen menu selecteer Bijwerken en beveiliging uit de instellingen. In het linker menu selecteer Problemen oplossen, navigeer naar beneden en selecteer Windows-Store apps. Klik op Probleemoplosser uitvoeren. Hoe log ik in op mijn Microsoft account? Ga naar https://account.microsoft.com en voer uw e-mailadres, telefoonnummer of aanmeldingsgegevens voor Skype in.
Als u een Microsoft-account hebt, kunt u inloggen met het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account.
Als u geen Microsoft-account hebt, kunt u er een aanmaken door uw e-mailadres op te geven, een wachtwoord in te stellen en enkele persoonlijke gegevens te verstrekken.

Kan geen bestanden downloaden op telefoon?

Als u problemen hebt met het downloaden van bestanden op uw telefoon, zijn er een paar dingen die u kunt proberen.
Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u op een mobiel netwerk zit, probeer dan naar een andere locatie te gaan of verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk.
Ten tweede, probeer de cache en cookies van uw browser te wissen. Dit kan soms helpen om downloadproblemen op te lossen.
Ten derde, probeer een andere browser te gebruiken. Als u een webbrowser zoals Safari of Chrome gebruikt, probeer dan het bestand te downloaden met een andere browser zoals Firefox of Opera.
Ten vierde, zorg ervoor dat het bestand dat u probeert te downloaden niet te groot is. Soms duurt het downloaden van grote bestanden lang, of worden ze niet correct gedownload.
Als geen van deze oplossingen werkt, kunt u contact opnemen met de fabrikant van uw telefoon of uw provider voor verdere hulp.

Door Sigismondo Alcaide

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen pdf downloaden? :: Kan helderheid tablet niet meer aanpassen?
Handige links