Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Pdf Downloaden?

Waarom kan ik geen pdf downloaden?

Ga wederom naar Internetopties en open het tabblad Programma's. Klik op de knop Invoegtoepassingen en controleer of Adobe PDF Reader is ingeschakeld. Werkt het nog steeds niet, controleer dan of u over de laatste versie van Adobe Reader beschikt en of Windows alle updates heeft geïnstalleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom download mijn Samsung niet?

Het verwijderen van gegevens en de cache kan helpen om het downloadprobleem in je Google Play Store op te lossen. Volg onderstaande stappen om de gegevens en cache op te schonen. Stap 1. Ga naar Instellingen en selecteer Apps. Waar kan ik mijn Downloads vinden op Samsung? Ga naar beneden totdat je 'Download' ziet. Tik daarop. Je ziet nu alle bestanden die je gedownload hebt. Om een gedownload bestand te openen, tik je erop.

Daarvan, waar vind ik bestandsbeheer?

Er zijn een paar plaatsen waar u bestandsbeheer kunt vinden. Eén plaats is in de instellingen van uw computer. Een andere plaats is in de instellingen van uw toepassing. Ten slotte kunt u bestandsbeheer ook vinden in sommige toepassingen voor cloudopslag. Waar vind ik de Downloads op mijn iPhone? Om uw downloads op uw iPhone te vinden, opent u eerst de Safari-app. Tik vervolgens op het bladwijzerpictogram onderaan het scherm. Tik vervolgens op de map "Favorieten". Tik ten slotte op de map "Downloads" om uw gedownloade bestanden te bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik de App Store downloaden?

Je kunt apps, games en digitale content voor je apparaat downloaden via de Google Play Store-app. De Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten die Google Play ondersteunen en kan worden gedownload op bepaalde Chromebooks. Vervolgens, hoe heet de app store van windows? De Microsoft Store is de online winkel van Microsoft. Gebruikers van Windows kunnen daar met hun Microsoft-account apps, spelletjes en films downloaden. Die zijn gratis of betaald. De winkel vindt u via onder meer de Startknop.

Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft-account?

Problemen met aanmelden bij Windows oplossen

  • Start het apparaat opnieuw op.
  • Controleer uw internetverbinding.
  • Uw wachtwoord controleren.
  • Uw pincode opnieuw instellen.
  • Uw wachtwoord opnieuw instellen.
  • Met een ander account aanmelden.
  • Aanmelden in de veilige modus.
  • Aanmelden met een tijdelijk profiel.
Hoe controleer ik of ik een Microsoft-account heb? Als u niet bent aangemeld bij een Microsoft-account, kunt u niet controleren of u er een hebt. Om u aan te melden:
1. Ga naar https://account.microsoft.com.
2. Voer uw e-mailadres, telefoonnummer of aanmeldingsgegevens voor Skype in.
3. Als u een bericht ziet met de tekst "We hebben uw Microsoft-account gevonden", voert u uw wachtwoord in en volgt u de instructies.
4. Als u geen bericht ziet met de tekst "We hebben uw Microsoft-account gevonden", hebt u er geen.

Daarvan, wat is mijn gebruikersnaam?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het systeem dat u gebruikt. Uw gebruikersnaam is meestal de naam waarmee u inlogt, maar het kan ook uw e-mailadres zijn of een combinatie van beide. Als u niet zeker bent van uw gebruikersnaam, kunt u deze meestal vinden in de instellingen van het systeem dat u gebruikt of door contact op te nemen met de klantenservice.

Door Thagard

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn apps in Windows 10? :: Hoe kan je Microsoft Store installeren?
Handige links