Huis > H > Hoe Sluit Je Een App Volledig Af?

Hoe sluit je een app volledig af?

Apps sluiten

Eén app sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm. Swipe daarna omhoog op de app. Alle apps sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit je een trekhaak aan?

De achterbumper moet worden verwijderd om de trekhaak te installeren. Het is belangrijk dat u de bumper goed vasthoudt, zodat hij niet valt. U kunt de stang monteren als de achterbumper is gedemonteerd. De dwarsbalk moet met bouten worden vastgezet.

Dienovereenkomstig, hoe schakel ik app uit?

Zo zet je apps uit:

  1. Open het instellingenmenu van je Android-telefoon.
  2. Druk op 'Applicaties'.
  3. Druk op 'Applicatiebeheer'.
  4. Je ziet nu een lijst met alle apps op je Android-telefoon.
  5. Druk op een app die je wilt uitzetten.
  6. Druk op 'Uitzetten'.
  7. Druk op 'OK'.
Hoe sluit je alle apps op iPhone 12? Actieve apps afsluiten in Apple iPhone 12 Pro iOS 14.1

Veeg met je vinger langzaam naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm tot er een overzicht van actieve apps op het scherm wordt getoond. Veeg met je vinger naar omhoog over de gewenste app om de app af te sluiten.

Bovendien, hoe start je een app opnieuw op?

Er zijn een paar verschillende manieren om een app op een computer of telefoon opnieuw op te starten. Eén manier is om de app gewoon te sluiten en dan opnieuw te openen. Een andere manier is om naar de instellingen van de app te gaan en te zoeken naar een herstart- of reset-optie. Soms moet een app worden verwijderd en vervolgens opnieuw worden geïnstalleerd om opnieuw op te starten. Hoe verwijder je een app op je telefoon? Het proces voor het verwijderen van een app op een telefoon varieert afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Over het algemeen ga je naar het instellingenmenu en zoek je het gedeelte "Apps" of "Toepassingen". Daar vindt u een lijst met alle apps die op uw telefoon zijn geïnstalleerd. Er moet een optie zijn om "te verwijderen" of "verwijderen" naast elke app. Zodra u die optie selecteert, moet de app van uw telefoon worden verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een 12 volt stekker aan?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Hoe alles sluiten op iPhone 13?

1.Actieve apps afsluiten

  1. Veeg met je vinger langzaam naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm tot er een overzicht van actieve apps op het scherm wordt getoond.
  2. Veeg met je vinger naar omhoog over de gewenste app om de app af te sluiten.
Hoe kan ik een app verwijderen van mijn Samsung? Apps verwijderen via de Google Play Store:
  1. Open de Google Play store.
  2. Tik op de menu (drie streepjes in de linkerbovenhoek).
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Tik op het tabje 'Geïnstalleerd'.
  5. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  6. Tik op 'Verwijderen'.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen apps verwijderen?

Sommige apps worden niet alleen geinstalleerd maar ook opgevoerd als apparaatbeheerder. Indien je zo'n app wenst te verwijderen moet je eerst deze “privilege” van apparaatbeheerder uitschakelen / verwijderen. Dienovereenkomstig, welke apps kan ik verwijderen van mijn samsung? U kunt de volgende apps van uw Samsung verwijderen:
-S Voice
-Samsung Account
-Samsung Cloud
-Samsung Connect
-Samsung Gear
-Samsung Health
-Samsung Pay
-Samsung+
-Smart View

En nog een vraag, hoe kan ik tabbladen sluiten?

Just like you can open tabs, you can also close them. To do this, you simply click on the 'x' in the top right corner of the tab.

Door Zane

Vergelijkbare artikelen

Hoe zie ik welke apps open staan iPhone? :: Hoe sluit je alle apps op iPhone 12?
Handige links