Huis > H > Hoe Zie Ik Welke Apps Open Staan Iphone?

Hoe zie ik welke apps open staan iPhone?

1. Actieve apps afsluiten. Veeg met je vinger langzaam naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm tot er een overzicht van actieve apps op het scherm wordt getoond. Veeg met je vinger naar omhoog over de gewenste app om de app af te sluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kan app niet meer vinden op iPhone?

Log in met uw Apple ID als u hierom wordt gevraagd. Scrol naar 'Verborgen items' of 'Verborgen aankopen' en klik vervolgens op 'Beheer'. Zoek de app die u weer zichtbaar wilt maken. Klik op 'Weergeven' en vervolgens op 'Gereed'. Waarom crashen mijn apps als ik die wil openen? Google heeft een update uitgerold voor de Android System WebView applicatie. De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps. Samsung is hiervan op de hoogte. Het probleem kan gebeuren op sommige Samsung Galaxy-apparaten en wordt veroorzaakt door een probleem in Google Webview.

Wat te doen als een app vastloopt?

Er zijn een paar verschillende dingen die je kunt doen als een app crasht. Ten eerste kunt u proberen de app opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen de app geforceerd af te sluiten en dan opnieuw op te starten. Als dat nog steeds niet werkt, kunt u proberen de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Dienovereenkomstig, hoe zet je procent bij je batterij iphone? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het model iPhone dat je hebt. Een algemene gids zou echter zijn om naar de app "Instellingen" te gaan, selecteer vervolgens "Batterij" en ten slotte "Batterijpercentage." Dit zou u de optie moeten geven om de batterijpercentage-indicator in of uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik mijn Batterijpercentage zien iPhone 11?

Hiervoor ga je naar 'Instellingen' -> 'Batterij' en schakel je 'Batterijpercentage' in. Vervolgens kun je in de rechterbovenhoek van het scherm zien hoeveel procent batterij je nog hebt. Wat dit betreft, wat is beaming service? Deze functie maakt gebruik van NFC en kan worden gebruikt voor het uitwisselen van data tussen twee toestellen, waaronder de installatie van apps. Gebruikers moeten vanaf Android Oreo per app instellen of het installeren van onbekende apps is toegestaan.

Vervolgens, wat is de app smartthings?

Samsung SmartThings is het smart home platform van Samsung. Dat betekent dat je via SmartThings de slimme apparaten in jouw huis aanstuurt. Dit zijn niet alleen producten van Samsung, er zijn namelijk meer apparaten die het platform gebruiken. In dit artikel vertellen we je meer over SmartThings en wat jij ermee kunt. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik een verwijderde app terug? Om een verwijderde app te herstellen, moet je de app opnieuw installeren. Als je de app hebt gekocht, kun je de app gratis opnieuw downloaden in de App Store. Als je de app niet hebt gekocht, moet je de app aankopen in de App Store.

Kan Android auto niet verwijderen?

Als je een Android-auto wilt verwijderen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de "Instellingen" -app op je telefoon en tik vervolgens op "Apps".
2. Zoek de "Android Auto" -app en tik hierop.
3. Tik op "Uninstall" (Deïnstalleren).
4. Bevestig de deïnstallatie door op "OK" te tikken.

Door Gereld Piertraccini

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je alle apps af op iPhone? :: Hoe sluit je een app volledig af?
Handige links