Huis > H > Hoe Kan Ik Eenvoudig Alle Wijzigingen Verbergen Word?

Hoe kan ik eenvoudig alle wijzigingen verbergen Word?

U kunt bestaande bijgehouden wijzigingen tijdelijk verbergen door Geen markeringen te kiezen in het vak Weergeven voor revisie. Zo kunt u zien hoe het document eruitziet wanneer het definitief is, maar de volgende keer dat iemand het document opent, worden de wijzigingen opnieuw weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Trouwens, hoe track changes uitschakelen?

Wijzigingen bijhouden uitschakelen

  1. Ga op het tabblad Controleren naar Bijhouden.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Wijzigingen bijhouden de optie Uit.
Dit in overweging nemend, hoe verwijder je de opmerkingen balk in word? Methode 2 Methode 2 van 2:Opmerkingen verbergen
  1. Open het Microsoft Word-document en klik op het tabblad Controleren. Deze vind je in het hoofdmenu bovenaan het Word-document.
  2. Klik op Markeringen weergeven. Dit is een vervolgkeuzelijst in de groep 'Bijhouden' van de werkbalk.
  3. Vink de optie Opmerkingen uit.

Men kan zich ook afvragen: hoe een opmerking verwijderen?

Het verwijderen van een commentaar hangt af van de website of toepassing waar het commentaar is gemaakt. De meeste websites en toepassingen hebben echter een manier om commentaar te verwijderen. Meestal staat er een knop of link naast de opmerking met de tekst "verwijderen". Zodra u op die knop of link klikt, wordt de opmerking verwijderd. Heeft opmaak toegepast verwijderen? Opmaak toegepast verwijderen betekent dat de tekstopmaak die was toegepast op de geselecteerde tekst is verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe Kanttekeningengebied verwijderen Word?

Ga naar het menu Controleren en kies de juiste opmaak. Je hebt hier de keuze's "Uiteindelijke weergegeven opmaak", "Uiteindelijk", "Oorspronkelijke weergegeven opmaak" en "Oorspronkelijk". Bij mij stond het document op Uiteindelijke weergegeven opmaak en nadat ik deze op "Uiteindelijk" heb gezet was alles weer normaal. Dienovereenkomstig, hoe gebruik je track changes? Wijzigingen bijhouden (Track changes)

In Microsoft Word is het mogelijk om teksten aan te passen, terwijl zichtbaar blijft wat er is aangepast. Deze functie heet 'Wijzigingen bijhouden' of in het Engels 'Track changes'. De functie kan geactiveerd worden via het tabblad 'Controleren (Review)' (Word 2010).

Waar vind ik opmaak in Word?

Open in het menu het tabblad “Invoegen“. Klik op de knop “Voorblad“. Kies de gewenste opmaak. Welk teken wordt voor een alinea einde gebruikt? Het teken dat gebruikt wordt voor een alinea-einde is de carriage return.

Hoe verwijder je een opmerking in Excel?

Om een commentaar in Excel te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de cel met het commentaar en selecteert u "Commentaar verwijderen" in het vervolgkeuzemenu.

Door Raddatz

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je je eigen reactie op Instagram? :: Hoe print je in spiegelbeeld in Word?
Handige links