Huis > H > Hoe Kan Je Twee Word Documenten Vergelijken?

Hoe kan je twee Word documenten vergelijken?

Open een van de twee versies van het document dat u wilt vergelijken. Wijs in het menu Extra de optie Wijzigingen bijhouden aan en klik op Documenten vergelijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je 2 documenten naast elkaar zien op 1 scherm?

Scherm opsplitsen

  1. Open een document in Word.
  2. Klik in het Lint op het tabblad Beeld.
  3. De opties voor de verschillende vensters staan in het Lint in de groep 'Vensters'. Nieuw venster: er opent een nieuw venster met het reeds geopende bestand. Dit document staat nu op twee plekken (of meer, als u vaker op de knop klikt).
Hoe krijg ik word op 1 pagina? Gebruik de opdracht Naast elkaar (op het tabblad Beeld), om met uw vinger door de pagina's te bladeren. Als u geen touchscreen hebt, gebruikt u de horizontale schuifbalk of het muiswiel om door de pagina's te bladeren.

Hoe kan ik twee excel bestanden vergelijken?

Er zijn een paar manieren om twee Excel-bestanden te vergelijken. Eén manier is om de ingebouwde tool "Bestanden vergelijken" te gebruiken. Om dit hulpmiddel te gebruiken, opent u beide bestanden die u wilt vergelijken in Excel. Ga dan naar het tabblad "Overzicht" en klik op "Bestanden vergelijken". Dit opent een nieuw venster dat u de verschillen tussen de twee bestanden toont.
Een andere manier om twee excel-bestanden te vergelijken is het gebruik van een tool van derden zoals "Beyond Compare." Beyond Compare is een programma waarmee u bestanden en mappen kunt vergelijken. Om Beyond Compare te gebruiken, opent u het programma en voegt u de twee bestanden toe die u wilt vergelijken. Beyond Compare toont u dan de verschillen tussen de twee bestanden. Hoe maak je een formulier in Word? Open Microsoft Word.
Klik op het tabblad "Bestand".
Klik op "Nieuw".
Klik op "Meer sjablonen".
Scroll omlaag naar de sectie "Formulieren" en klik op het type formulier dat u wilt maken.
Klik op "Maken".

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn beeld splitsen?

Stap 1: Je scherm in twee delen splitsen

Houd daarom de Windows-toets ingedrukt en druk op de pijltjestoets naar links of rechts. Je browser neemt nu nog maar de helft van je scherm in en Windows stelt zelf voor om andere programma's te gebruiken in de andere helft.
Dienovereenkomstig, hoe 2 bladen op 1 scherm? Twee vensters naast elkaar zetten met sneltoetsen

  1. Zorg dat er twee vensters of programma's open staan.
  2. Druk de Windows toets en pijltje naar links tegelijk in.
  3. U ziet nu het venster naar links gaan.
  4. Voor het andere venster doet u hetzelfde, maar u gebruikt dan Windows toets en pijltje naar rechts.

Kan venster niet maximaliseren?

Sneltoetsen

  1. Maximaliseren van het venster: druk tegelijk op de Windows-toets (toets met het Windows-vlaggetje) en de pijl omhoog.
  2. Minimaliseren van het venster: druk op de Windows-toets en tweemaal op de pijl omlaag.
  3. Minimaliseren van alle vensters, behalve het actieve venster: druk op de Windows-toets en de Home-toets.
Hoe krijg je op Word 2 paginas naast elkaar? Er zijn een paar manieren om twee pagina's naast elkaar te krijgen in Word.
Eén manier is je cursor helemaal aan het einde van de eerste pagina te plaatsen, de Shift-toets ingedrukt te houden en dan helemaal aan het begin van de tweede pagina te klikken. Hierdoor worden beide pagina's gemarkeerd. Klik vervolgens op het tabblad "Lay-out" in het Word-lint. In de sectie "Pagina-instelling" klikt u op het kleine pictogram dat eruitziet als twee pagina's naast elkaar. Dit zet uw twee pagina's naast elkaar.
Een andere manier om dit te doen is te klikken op het tabblad "Beeld" in het Word lint. Klik vervolgens op het pictogram "Zijdelings bekijken" in de sectie "Zoom". Hierdoor wordt uw scherm in tweeën gedeeld, met elke pagina aan zijn eigen kant. U kunt de splitsing aanpassen door de lijn die in het midden van uw scherm verschijnt te verslepen.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik een hele pagina?

Aangenomen dat u een hele webpagina wilt afdrukken:
De meeste webbrowsers hebben een afdrukoptie in het menu Bestand. Dit opent een afdrukdialoogvenster met verschillende afdrukopties. Selecteer de gewenste opties en klik op Afdrukken.
U kunt ook de sneltoets Ctrl+P (Windows) of Cmd+P (Mac) gebruiken om het afdrukdialoogvenster te openen.

Door Alexia

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik pagina-instelling in Word? :: Hoe kan ik iets toevoegen aan een PDF?
Handige links