Huis > W > Wat Is Een Dubbele Regelafstand In Word?

Wat is een dubbele regelafstand in Word?

U kunt de hele of een deel van een Word-document dubbel-spaties geven. Als u de ruimte voor het hele document wilt verdubbelen, gaat u naar Ontwerp > Alinea-afstanden kiest u Dubbel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Mensen vragen ook: hoeveel cm inspringen?

Tussen alinea's geen witregels, tenzij er (om inhoudelijke redenen) een heel duidelijke scheiding aangebracht moet worden tussen twee stukken tekst. Op- volgende alinea's inspringen met 0,5 cm. De laatste regel van een alinea mag niet boven aan een nieuwe pagina staan. Je kunt ook vragen hoe kan ik de regelafstand in word wijzigen? De regelafstand wijzigen in Word

  1. Selecteer de alinea's die u wilt wijzigen.
  2. Selecteer Start > Regel- en alinea-afstand en kies de gewenste afstand.

Wat is een alinea in een tekst?

In geschreven Engels is een paragraaf een eenheid van tekst die gewoonlijk begint met een onderwerpzin en eindigt met een regeleinde. Andere zinnen in de alinea ondersteunen de onderwerpzin. In getypte of gedrukte tekst wordt een alinea gewoonlijk onderscheiden van andere alinea's door een spatie erboven en eronder, of door inspringende eerste regels. Wat is een alinea in Word? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de versie van Microsoft Word die u gebruikt. In het algemeen is een paragraaf een blok tekst dat van de rest van de tekst wordt gescheiden door een lege regel of door de eerste regel te laten inspringen. Er zijn echter veel verschillende manieren om een paragraaf op te maken in Word, dus u kunt het beste de documentatie raadplegen van de specifieke versie die u gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

En nog een vraag, hoe doe je tabs in word?

Een tabstop instellen

  1. Ga naar Start en selecteer het startpictogram voor het dialoogvenster Alinea .
  2. Selecteer Tabbladen.
  3. Typ in het veld Tabstoppositie een maateenheid op de positie waarop u de tabstop wilt plaatsen.
  4. Selecteer een uitlijning.
  5. Selecteer een Leider als u er een wilt.
  6. Selecteer Instellen.
  7. Selecteer OK.
En nog een vraag, wat is een inspringen alinea? inspringen = Het aangeven van een nieuwe alinea door de eerste regel van deze alinea zoveel naar rechts te laten beginnen (inspringen) als de grootte van het corps. inspringen = inspringen werkw.

Vervolgens, hoe doe je automatisch nummeren in word?

Automatische opsommingstekens of nummering in- of uitschakelen

  1. Ga naar Bestandsopties > >Controle.
  2. Selecteer AutoCorrectie-optiesen selecteer vervolgens het tabblad AutoOpmaak terwijl u typt.
  3. Automatische lijsten met opsommingstekens ofLijsten met automatische nummeringin- of uit.
  4. Selecteer OK.
Wat betekent dubbele aanhalingstekens? Dubbele aanhalingstekens worden gebruikt om spraak of geciteerd materiaal aan te duiden. Ze kunnen ook worden gebruikt om definities af te bakenen en om ironie of sarcasme aan te geven.

Men kan zich ook afvragen: hoe citeer je een richtlijn?

Om een richtlijn te citeren, moet u eerst de richtlijn die u wilt citeren identificeren. Als u dat gedaan hebt, kunt u de richtlijn citeren door enkele of dubbele aanhalingstekens te gebruiken.

Door Phelgen Brisbone

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik aan Word op mijn laptop? :: Wat is verkeerd-om inspringen word?
Handige links