Huis > H > Hoe Paginanummering Laten Doorlopen Na Sectie Einde?

Hoe paginanummering laten doorlopen na sectie einde?

Klik met de rechtermuisknop op een pagina in een sectie en selecteer vervolgens Paginanummers > Opmaak paginanummers. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u wilt doorgaan met de paginanummering uit de vorige sectie, selecteert u Doorgaan vanaf de vorige sectie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een verticale lijn in word 2010?

Als u een verticale lijn tussen de kolommen wilt toevoegen, opent u het dialoogvenster kolommen .

  1. Kies pagina-indeling > kolommen. Kies meer kolommenonder in de lijst.
  2. Schakel in het dialoogvenster kolommen het selectievakje naast lijn tussen.
Bovendien, hoe kan je een sectie einde verwijderen? Als u sectie-einden hebt toegevoegd in uw document, kunt u het gemakkelijkst zien waar ze beginnen en eindigen door opmaakmarkeringen weer te geven. Ga naar Starten selecteer Alle niet-afdrukbare tekens tonen. Selecteer het sectie-break en druk vervolgens op Delete.

Dit in overweging nemend, hoe in excel meerdere rijen invoegen?

Er zijn een paar manieren om meerdere rijen in te voegen in excel:
1. Via het menu invoegen:
a. Selecteer het aantal rijen dat u wilt invoegen
b. Klik op het menu invoegen
c. Klik op rijen invoegen
2. Met de sneltoets:
a. Selecteer het aantal rijen dat u wilt invoegen
b. Druk op CTRL + SHIFT + + (plusteken)
3. Het contextmenu gebruiken:
a. Selecteer het aantal rijen dat u wilt invoegen
b. Klik met de rechtermuisknop op de selectie
c. Klik op invoegen
4. Met behulp van de vulgreep:
a. Selecteer het aantal rijen dat u wilt invoegen
b. Ga met uw muis over de rechterbenedenhoek van de selectie tot u een plusteken ziet
c. Dubbelklik op het plusteken
5. Een macro gebruiken:
a. Selecteer het bereik waar u de rijen wilt invoegen
b. Voer de volgende macro uit:
Sub InsertRows()
Dim i As Integer

For i = 1 To Selection.Rows.Count

Selection.Rows(i).Insert
Next i
End Sub Hoe voeg ik 2 kolommen samen in Excel? 1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen.
2. Ga naar het tabblad Home.
3. Klik in de groep Cellen op Samenvoegen & centreren.
4. De geselecteerde cellen worden samengevoegd tot één cel.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang motor laten draaien na lege accu?

Hoe lang moet je de auto laten draaien? 5 minuten is genoeg om in gedachten te houden. Het hoeft niet veel tijd te kosten om een lege accu op te laden. Na 5 minuten kunt u beginnen met rijden.

Hoe verplaats ik een kolom in Excel?

Rijen of kolommen verplaatsen of kopiëren

Sleep de rijen of kolommen naar een andere locatie. Houd OPTION ingedrukt en sleep de rijen of kolommen naar een andere locatie. Houd Shift ingedrukt en sleep uw rij of kolom tussen bestaande rijen of kolommen. Excel maakt ruimte voor de nieuwe rij of kolom.
Wat dit betreft, hoe maak je een overzichtelijke tabel? Ga naar Invoegen / Tabel / Snelle tabellen en selecteer een kant-en-klaar ontwerp. Pas het naar gelang de gegevens aan door rijen en kolommen toe te voegen of te verwijderen.

Hoe bewerk ik een tabel in Word?

Klik in de tabel die u wilt opmaken. Klik onder Hulpmiddelen voor tabellen op de tab Ontwerpen. Plaats de aanwijzer in de groep Stijlen voor tabellen op de afzonderlijke stijlen voor tabellen totdat u de gewenste stijl hebt gevonden. Klik op de stijl om deze op de tabel toe te passen. Trouwens, waar vind ik hulpmiddelen voor tabellen in word? Er zijn verschillende manieren om hulpmiddelen voor tabellen te vinden in Word. Eén manier is om naar het tabblad Invoegen te gaan en op de knop Tabellen te klikken. Dan verschijnt een menu met opties voor het maken van een tabel. Een andere manier is het tabblad Hulpmiddelen voor tabellen, dat toegankelijk is door te klikken op de knop Tabel in het lint. Dit tabblad bevat opties voor het manipuleren en opmaken van tabellen.

Hoe zet je 2 afbeeldingen naast elkaar in Word?

Er zijn een paar verschillende manieren om twee afbeeldingen naast elkaar te zetten in Word. Eén manier is om beide afbeeldingen in je document in te voegen en ze vervolgens allebei te selecteren door de Shift-toets ingedrukt te houden en op elke afbeelding te klikken. Zodra ze allebei geselecteerd zijn, kunt u op het tabblad Opmaak klikken en vervolgens op de knop Tekst omzetten. In het uitrolmenu selecteert u In lijn met tekst.
Een andere manier om twee afbeeldingen naast elkaar te zetten is het gebruik van een tabel. Voeg een tabel in met twee kolommen en een rij. Voeg vervolgens uw eerste afbeelding in de eerste cel in en uw tweede afbeelding in de tweede cel.
Als u twee afbeeldingen naast elkaar wilt plaatsen en ze dezelfde grootte wilt geven, kunt u eerst beide afbeeldingen in uw document invoegen. Selecteer vervolgens een van de afbeeldingen en klik op het tabblad Formaat. In de groep Grootte klikt u op de pijl naast het veld Breedte en selecteert u Overeenstemmen met veldgrootte. Selecteer vervolgens de andere afbeelding en herhaal het proces.

Door Kroll Baros

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik een sectie einde in Word? :: Hoe krijg je 3 kolommen in Word?
Handige links