Huis > W > Waar Kan Je Je Airpods Laten Schoonmaken?

Waar kan je je AirPods laten schoonmaken?

Wij reinigen op professionele en hygienische wijze uw AirPods. Daarvoor hebben we speciale professionele hulpmiddelen om Airpods te ontdoen van oorsmeer, ook als die diep in de kleine roostergaten zit. Na het schoonmaken van de Airpods testen wij de werking van de Airpods met professionele audio apparatuur van Apple.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoeveel kost AirPods schoonmaken?

AirPodsVerliestoeslag
AirPods (3e generatie)€ 75 per stuk
AirPods€ 75 per stuk
Oplaadcase€ 65
Draadloze oplaadcase€ 85
Hoe krijg ik oorsmeer uit mijn AirPods? U kunt de buitenoppervlakken van uw AirPods, AirPods Pro, AirPods Max of EarPods voorzichtig afvegen met een doekje met 70 procent isopropylalcohol, een doekje met 75 procent ethylalcohol of met Clorox-ontsmettingsdoekjes. Gebruik deze niet op het luidsprekergaas van uw AirPods, AirPods Pro en EarPods.

Kunnen AirPods in de wasmachine?

Nee, je moet de AirPods niet in de wasmachine stoppen. Hoewel de AirPods zelf waterbestendig zijn, is het oplaaddoosje dat niet. Bovendien zijn de oordopjes van de AirPods gemaakt van siliconen, die na verloop van tijd kunnen afbreken als ze aan te veel water worden blootgesteld. Dus, hoe laat je je airpods harder klinken? Er zijn een paar manieren om je airpods harder te laten klinken. Een manier is om naar de instellingen van je telefoon te gaan en het volume harder te zetten. Een andere manier is om je airpods in het oplaaddoosje te doen en het deksel te sluiten. Hierdoor spelen de airpods op een hoger volume.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe maak je je iphone oortjes schoon?

Ga naar de drogist en haal een flesje 70% alcohol. Doe hier een beetje van op een wattenstaafje of doekje en wrijf hiermee zachtjes over het oortje. Let er wel op dat het wattenstaafje niet te nat is. Hoe lang gaan de AirPods 2 mee? Dit kunt u verwachten van uw AirPods (2e generatie)

Omdat u ze met de oplaadcase meerdere keren kunt opladen, krijgt u meer dan 24 uur luistertijd13 of tot 18 uur gesprekstijd. Een enkele oplaadsessie van uw AirPods biedt u tot 5 uur luistertijd15 of tot 3 uur gesprekstijd.

Dit in overweging nemend, waarom is mijn ene airpod luider dan de andere?

Als één AirPod een laag volume produceert

Ga naar 'Instellingen'> 'Toegankelijkheid' > 'Audio/Visueel' > 'Balans' en zorg ervoor dat de balans in het midden staat.
Waarom gaan AirPods zo snel kapot? De AirPods zijn gemaakt van dun en fragiel materiaal. Daardoor zijn ze gevoelig voor breken. Ook zijn de oordoppen klein, waardoor ze makkelijk kwijtraken of verloren gaan.

Vervolgens, kun je met airpods pro douchen?

Ja, je kunt je airpods pro gebruiken in de douche. Het is echter niet aan te raden om ze in het water te laten vallen, dus je moet ze goed beschermen. Als je ze meeneemt in de douche, moet je ervoor zorgen dat je ze niet in het water laat vallen en dat je ze goed afdrukt wanneer je ze uitdoet.

Door Chancey Bulman

Vergelijkbare artikelen

Waarom is het geluid van mijn AirPods zo zacht? :: Hoe reset je je AirPods Pro?
Handige links