Huis > W > Wat Zijn Tabs In Word?

Wat zijn tabs in Word?

Tabs worden gebruikt om tekst verschillende keren te laten inspringen op dezelfde regel zonder de spatiebalk te gebruiken. Op deze manier zal je tekst mooi uitgelijnd worden in kolommen zonder dat je de functie kolommen moet gebruiken. Je werkt steeds regel per regel als je tabs gaat toepassen, niet per kolom!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als u op het witte gedeelte van de horizontale liniaal klikt?

In tegenstelling tot andere tabbladen wordt het tabblad balk toegevoegd aan de tekst zodra u op de liniaal klikt. Als u de tabstop van de balk niet uitkeert voordat u het document afdrukt, wordt de verticale lijn afgedrukt. Wat zijn de niet afdrukbare tekens? NB Als je onzichtbare tekens eenmaal zichtbaar hebt gemaakt, blijven ze ook voor nieuwe documenten zichtbaar totdat je alles weer hebt uitgevinkt. De volgende tabel geeft een lijst met niet-afdrukbare tekens weer. Deze tekens zijn alleen zichtbaar op je scherm en worden nooit afgedrukt.

Dienovereenkomstig, hoe moet je een tekst verplaatsen in word?

Om een tekst in Word te verplaatsen, kunt u de tekst die u wilt verplaatsen met de muis of het toetsenbord selecteren, en vervolgens klikken en de tekst naar de nieuwe locatie slepen. U kunt ook de knip- en plakopdrachten gebruiken om tekst te verplaatsen. Om de knip- en plakopdrachten te gebruiken, selecteert u de tekst die u wilt verplaatsen en drukt u op Ctrl+X om de tekst te knippen. Ga vervolgens naar de nieuwe locatie en druk op Ctrl+V om de tekst te plakken. Hoe afbeelding uitlijnen? Afbeeldingen kunnen worden uitgelijnd met het align attribuut van de img tag. Dit attribuut kan vier waarden aannemen:
Links: De afbeelding wordt uitgelijnd met de linkerrand van het bevattende element.
Rechts: De afbeelding wordt uitgelijnd met de rechterrand van het bevattende element.
Midden: De afbeelding wordt uitgelijnd in het midden van het bevattende element.
top: De afbeelding wordt uitgelijnd met de bovenrand van het bevattende element.
bottom: De afbeelding wordt uitgelijnd met de onderste rand van het bevattende element.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Waar vind ik Tekstterugloop in Word?

Selecteer de afbeelding of het object. Selecteer Opmaak en selecteer vervolgens onder Rangschikken de optie Tekstterugloop. Klik op de terugloopoptie die u wilt toepassen. Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word? De inhoudsopgave maken

  1. Klik op de locatie waar u de inhoudsopgave wilt invoegen. Gewoonlijk is dit aan het begin van een document.
  2. Klik op Verwijzingen > Inhoudsopgave en kies een Automatische inhoudsopgave in de lijst met stijlen.

Wat dit betreft, waarom uitlijnen tekst?

Links uitlijnen garandeert een optimale leesbaarheid. Je bent verzekerd van de snelste leestijd doordat je overal een vaste afstand tussen de woorden hebt. Maar omdat de kantlijn aan de rechterkant wisselt van lengte, komt de tekst optisch minder stabiel over. Hoe centreren? Er zijn een paar verschillende manieren om een element te centreren:
1. Gebruik de margin eigenschap met een waarde van "auto." Dit duwt het element naar de linker en rechter marges, waardoor het effectief gecentreerd wordt.
2. Gebruik de text-align eigenschap met de waarde "center." Dit centreert alle kind-elementen binnen het ouder-element.
3. Gebruik de flex eigenschap met een waarde van "center." Dit zal het element centreren langs de hoofdas van de flex container.

Bovendien, hoe zet je iets in klein kapitaal?

Er zijn een paar manieren om iets in kleine hoofdletters of kleine letters te zetten. Eén manier is om de kleine letter functie van je tekstverwerkingsprogramma te gebruiken. Een andere manier is om de kleine hoofdletters of kleine letters op je toetsenbord te gebruiken door de shift-toets ingedrukt te houden en de letter die je in kleine letters wilt hebben in te drukken.

Door Ferretti

Vergelijkbare artikelen

Hoe bewerk ik een tabel in Word? :: Hoe gebruik je de tab toets?
Handige links