Huis > W > Wat Is 192.168 11?

Wat is 192.168 11?

192.168.1.1 Het IP-adres is de standaardgateway voor de meeste draadloze routers of ADSL-modems. De router kan meerdere IP-adressen gebruiken als aanmeldingsadres, maar 192.168.1.1 is een van de meest voorkomende adressen.

Lees verder

Hoe kan ik inloggen op mijn router?

De router benaderen

Sluit de router met een netwerkkabel aan op de netwerkaansluiting van je computer of laptop. Via een internetbrowser kun je in het configuratie menu van de router komen. De router benader je door het ip adres als internetadres in de browser in te voeren, vaak is dit 192.168.1.1 of 192.168.0.1.
Waarom kan ik niet in mijn router komen? factory reset je router, sluit je pc met draadje op de router aan (niets anders op de router aansluiten) en configureer je router. Zorg daarbij dat het een vast IP adres krijgt in hetzelfde netwerk segment als je IP adres dat je bij Stap 1 genoteerd hebt (en buiten de DHCP scope).

Wat is het adres van mijn router?

Er zijn een paar manieren om het adres van uw router te vinden. Eén manier is om te kijken naar de Default Gateway sectie van het ipconfig commando. Een andere manier is om in de handleiding van uw router te kijken. Hoe kan ik inloggen op Mijn KPN modem? -Sluit een Ethernet-kabel van uw computer aan op de "LAN"-poort aan de achterkant van de KPN-modem.
Open uw internetbrowser.
Typ in de adresbalk "192.168.1.254" en druk op Enter.
Er verschijnt een inlogscherm. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw KPN-modem in. De standaard gebruikersnaam is "admin" en het standaard wachtwoord is "1234".
Klik op de knop "Inloggen" om in te loggen op uw KPN-modem.

Hoe verander je het wachtwoord van je wifi?

Over het algemeen verloopt de procedure als volgt:

  1. Voer het standaardadres in de browser in. Doorgaans is dat 192.168.0.1 of 192.168.1.1.
  2. Log in met de gegevens zoals u die hierboven hebt aangepast.
  3. Zoek in het menu naar 'Wifi'. En zoek daaronder naar iets als 'Security'.
  4. Wijzig op die pagina het wachtwoord.
En nog een vraag, hoe zet ik mijn router op een ander kanaal? Experia Box V9
  1. Logt u voor de eerste keer in laat dan het wachtwoord leeg.
  2. Klik op de knop [Network] in de bovenste menubalk.
  3. Klik op de knop [WLAN] in het menu aan de linker kant.
  4. Selecteer bij "Channel' het gewenste kanaal.

En nog een vraag, hoe stel je een router opnieuw in?

Methode 1: via de resetknop op de achterkant

  1. Gebruik de paperclip om de resetknop op de achterkant van de router ingedrukt te houden. Deze knop vind je in een kleine inkeping.
  2. Wacht ongeveer 5 seconden tot de power led gaat branden. Laat hierna de knop los.
  3. De router is nu gereset en zal opnieuw opstarten.
Hoe kan ik zien wie er op mijn netwerk zit? Om te zien wie zich op uw netwerk bevindt, moet u een programma gebruiken dat naar apparaten kan scannen en u hun IP-adressen kan tonen. Zodra u de IP-adressen van de apparaten op uw netwerk hebt, kunt u een programma als Nmap gebruiken om te bepalen welk type apparaat elk IP-adres is.

Vervolgens, kan geen verbinding maken met router via ip adres?

Next, can't connect to router via ip address?
Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer eerst of de router is ingeschakeld en of alle kabels goed zijn aangesloten. Controleer vervolgens uw netwerkinstellingen om er zeker van te zijn dat het IP-adres dat u gebruikt correct is. Probeer ten slotte uw computer en router opnieuw op te starten. Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, moet u wellicht contact opnemen met uw internetprovider of routerfabrikant voor verdere hulp.

Door Scoles Timms

Hoe kom ik in mijn Zyxel modem? :: Waarom verdient een militair zo weinig?
Handige links