Huis > H > Hoe Kom Ik In Mijn Zyxel Modem?

Hoe kom ik in mijn Zyxel modem?

Open je internetbrowser en ga naar http://192.168.1.1 terwijl je verbonden bent via een internetkabel met de router (wifi kan ook). 2. Gebruikersnaam en wachtwoord staan op de sticker aan de achterkant van het modem (die bij 'user name' en 'Login Password'). Voer deze in en druk op enter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen een modem en router?

Wat is het verschil tussen een modem en een router? Een modem maakt verbinding met je internetprovider voor internettoegang. Een router verdeelt het verkeer naar je al je apparaten. Bovendien, hoe kom ik achter mijn ip-adres? Uw IP-adres zoeken in Windows

  1. Selecteer Start> Instellingen > Netwerk & internet > Wi-Fi en selecteer vervolgens het Wi-Fi netwerk waar u mee verbonden bent.
  2. Zoek onder Eigenschappen je IP-adres op. Dit wordt weergegeven naast IPv4-adres.

Hoe kom ik aan mijn IP-adres?

Er zijn een paar manieren om uw IP-adres te vinden. Eén manier is om naar een website te gaan die u uw IP-adres laat zien, zoals ipchicken.com of whatismyip.com. Een andere manier is om de opdrachtprompt op een Windows-computer te openen en het commando "ipconfig" in te voeren. Dit geeft de netwerkconfiguratie van uw computer weer, inclusief uw IP-adres. Hoe kom je achter een IP-adres? Er zijn een paar manieren om een IP-adres te achterhalen. Eén manier is om de opdrachtprompt op een Windows-computer te gebruiken. Open hiervoor de opdrachtprompt en typ "ipconfig". Dit toont alle netwerkadapters op de computer en hun bijbehorende IP-adressen. Een andere manier om een IP-adres te vinden is door het commando "ping" te gebruiken. Om deze methode te gebruiken, opent u de opdrachtprompt en typt u "ping" gevolgd door de domeinnaam of het IP-adres waarvan u het IP-adres wilt vinden. Dit stuurt een verzoek naar het opgegeven domein of IP-adres en geeft het IP-adres terug.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: hoe log ik in kpn box 12?

Inloggen KPN Box 12

Klik op deze link mijnmodem. kpn om via je browser zoals 'Internet Explorer' in te loggen. (Het standaard wachtwoord staat bij 'Admin password' op de sticker achter op je KPN Box 12).
Waar vind ik het wachtwoord van mijn Experiabox? Beveiligingssleutel KPN Experia Box vinden

Bij de meeste versies van de Experiabox staat de beveiligingssleutel op de onder- of achterkant van het modem. Hier vind je een witte sticker waarop je netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel vermeld worden.

Hoe log ik in op mijn Experia Box V10?

KPN Experia Box V10

1) Benader uw wifi-modem via http://192.168.2.254/. 2) Log in. De eerste keer kan dit zonder wachtwoord en dient u een wachtwoord aan te maken. Als er al een keer is ingelogd gebruik je het wachtwoord.
En nog een vraag, wat is mijn wachtwoord van mijn wifi? Uw wifi-wachtwoord is het wachtwoord dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw wifi-netwerk.

Hoe kan je je wifi wachtwoord zien op iPhone?

Als u uw wifi-wachtwoord moet weten voor een netwerk waar u al lid van bent, gaat u naar Instellingen -> WiFi en tikt u op de naam van het netwerk. Uw wachtwoord wordt weergegeven in het veld Wachtwoord.

Door Dilisio Geist

Vergelijkbare artikelen

Hoe zoek ik nieuwe vrienden op Facebook? :: Wat is 192.168 11?
Handige links