Huis > H > Hoe Veilig Is Een Hotmail Account?

Hoe veilig is een Hotmail account?

De betrokken belangenverenigingen adviseren huisartsen om veilige systemen te gebruiken. Emailservices als Hotmail en Gmail zijn niet per defenitie onveilig. "Als je bijvoorbeeld tweestapsverificatie gebruikt, is het al aanzienlijk veiliger", zegt RTL-techjournalist Harm Teunis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Welke provider is Hotmail?

Windows Live Hotmail is onderdeel van het nieuwe Windows Live-platform, die de oude online diensten van MSN sinds 2006 opvolgt. Is er een gratis versie van Outlook? De bekendste gratis webmaildiensten zijn Gmail, Outlook en Yahoo. Bekijk de plus- en minpunten per dienst. Verderop bespreken we de gratis e-mailsoftware Mozilla Thunderbird, Windows Mail en Apple Mail.

Hoe kan ik zien welke versie van Outlook Ik heb?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u kunt controleren welke versie van Outlook u hebt. Een manier is om Outlook te openen en naar het menu Help te gaan. Vanaf daar zou je een optie moeten zien die zegt Over Microsoft Outlook. Als u daarop klikt, wordt een nieuw venster geopend met het versienummer van Outlook dat u hebt.
Een andere manier om de versie van Outlook te controleren is door naar het Configuratiescherm van uw computer te gaan. Zodra u in het Configuratiescherm bent, zoekt u naar de sectie Programma's en Functies. Daar ziet u een lijst met alle programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd, waaronder Outlook. Het versienummer van Outlook staat naast de naam van het programma. Hoe voeg ik een gedeelde mailbox toe in Outlook? Er zijn een paar verschillende manieren om een gedeelde mailbox toe te voegen in Outlook:
1. Selecteer in het menu Bestand Accountinstellingen en kies vervolgens Accountinstellingen in het vervolgkeuzemenu.
2. Klik op het tabblad E-mail op de knop Nieuw.
3. Voer het e-mailadres van de gedeelde mailbox in het veld E-mailadres in en klik vervolgens op de knop Map wijzigen.
4. Selecteer de map Inbox voor de gedeelde mailbox en klik op de knop OK.
5. Voer het wachtwoord voor de gedeelde mailbox in de velden Password en Confirm Password in en klik vervolgens op de knop OK.
6. Klik op de knop Volgende en vervolgens op de knop Voltooien.
De gedeelde mailbox verschijnt nu in de zijbalk van Outlook.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe mappen beheren in Outlook?

Opmerking: U kunt standaardmappen, zoals Postvak IN en Verzonden Items, niet verwijderen.

  1. Klik in het deelvenster met de rechtermuisknop op de map of submap die u wilt verwijderen.
  2. Selecteer de Map verwijderen.
  3. Selecteer OK om het verwijderen te bevestigen.
Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook? Instructies voor de klassieke versie van de webversie van Outlook
  1. Selecteer boven aan de pagina. > opties > mail.
  2. Klik in het deelvenster Opties onder E-mail > Accounts, selecteer Verbonden accounts.
  3. Selecteer Standaardantwoord adres wijzigen.
  4. Kies een adres in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan.

Dit in overweging nemend, waar vind ik mijn account in de mail?

E-mail ontbreekt

  1. Ga naar Start. en open Mail.
  2. Kies. onderaan het linkernavigatiedeelvenster.
  3. Selecteer Accounts beheren en selecteer uw e-mailaccount.
  4. Selecteer synchronisatie-instellingen voor postvak wijzigen.
  5. Als u oudere berichten wilt zien, kiest u onder E-mail downloaden de optie elk tijdstip.
Kan geen mail meer ontvangen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen mail ontvangt:
1. Controleer uw internetverbinding - Als u geen verbinding hebt met internet, kunt u geen mail ontvangen.
2. Controleer de instellingen van uw e-mailaccount - Als de instellingen van uw e-mailaccount onjuist zijn, kunt u geen e-mail ontvangen.
3. Controleer uw e-mailfilters - Als u e-mailfilters hebt ingesteld, kan het zijn dat ze blokkeren dat e-mail u niet bereikt.
4. Controleer uw instellingen voor het doorsturen van e-mail - Als u uw e-mail laat doorsturen naar een ander adres, kunt u geen e-mail ontvangen op uw oorspronkelijke adres.
5. Controleer bij uw e-mailprovider - Als u nog steeds geen mail ontvangt, neem dan contact op met uw e-mailprovider om te zien of er bekende problemen zijn.

Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen mail meer op mijn telefoon?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen mail meer krijgt op uw telefoon. Een mogelijkheid is dat u uw meldingsinstellingen hebt gewijzigd en niet langer meldingen voor nieuwe e-mail hebt ingeschakeld. Een andere mogelijkheid is dat u het wachtwoord van uw e-mailaccount hebt gewijzigd en het niet hebt bijgewerkt op uw telefoon, zodat de telefoon niet kan inloggen om te controleren op nieuwe e-mail. Ten slotte is het mogelijk dat uw e-mailaccount is gehackt en dat de hacker het wachtwoord heeft gewijzigd, waardoor u geen toegang tot uw account hebt. Als u niet zeker weet wat het probleem is, kunt u proberen het probleem op te lossen door uw meldingsinstellingen te controleren, het wachtwoord van uw e-mailaccount opnieuw in te stellen of contact op te nemen met uw e-mailprovider voor hulp.

Door Manheim Woon

Vergelijkbare artikelen

Hoe word je lid van Nextdoor? :: Hoe kan ik inloggen op mijn Hotmail account?
Handige links