Huis > H > Hoe Kan Ik Inloggen Op Mijn Hotmail Account?

Hoe kan ik inloggen op mijn Hotmail account?

Aanmelden bij Hotmail

  1. Ga naar de Outlook.com-aanmeldingspagina en selecteer Aanmelden.
  2. Voer je e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Volgende.
  3. Op de volgende pagina voer je je wachtwoord in en selecteer je Aanmelden. Notities:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is het hotmail com of Hotmail NL?

Een Hotmail e-mailadres

Helaas is het sinds de overzetting naar outlook.com niet meer mogelijk om een nieuw @hotmail.com of @hotmail.nl adres aan te maken.
Je kunt ook vragen waar is mijn hotmail gebleven? Hotmail is een gratis web-gebaseerde e-mailservice van Microsoft en was jarenlang de meest gebruikte e-mailservice ter wereld. Hotmail was in juni 2012 nog steeds de grootste online maildienst met 324 miljoen gebruikers (36 procent van de wereldmarkt).

Is Outlook en Hotmail het zelfde?

Outlook en Hotmail zijn niet hetzelfde. Outlook is een desktop e-mail client die deel uitmaakt van de Microsoft Office suite. Hotmail is een online e-maildienst die nu deel uitmaakt van het Outlook.com-platform. Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet inloggen op mijn hotmail account? Er zijn verschillende redenen waarom u niet kunt inloggen op uw Hotmail-account. De meest voorkomende reden is dat u uw gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd heeft ingevoerd.
Een andere mogelijkheid is dat uw account is gehackt en de hacker uw wachtwoord heeft veranderd. In dat geval moet u uw wachtwoord opnieuw instellen.
Het is ook mogelijk dat uw account tijdelijk is geschorst door Hotmail wegens het schenden van hun servicevoorwaarden. Als dit het geval is, moet u contact opnemen met de Hotmail klantenservice om uw account te herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waarom kan ik mijn Hotmail niet meer openen?

Verwijder je browsegeschiedenis

Een andere oplossing om Hotmail en Outlook weer aan de praat te krijgen, is door de cache en cookies van je browser te verwijderen. De manier waarop je dit kunt doen, is afhankelijk van het type browser dat je gebruikt. Meer hierover lees je in deze How-To.
Wat is Hotmail NL? Gratis webmail van Microsoft. De naam is in de loop van 2012 veranderd in Outlook.com.

Is er een gratis versie van Outlook?

De bekendste gratis webmaildiensten zijn Gmail, Outlook en Yahoo. Bekijk de plus- en minpunten per dienst. Verderop bespreken we de gratis e-mailsoftware Mozilla Thunderbird, Windows Mail en Apple Mail. Daarvan, hoe kan ik zien welke versie van outlook ik heb? Er zijn een paar manieren om te bepalen welke versie van Outlook u hebt. Eén manier is om in de Help-sectie te kijken. In Outlook 2010 kunt u bijvoorbeeld op het tabblad Bestand klikken en vervolgens op Help. Het versienummer wordt vermeld onder het kopje Over Microsoft Outlook.
Een andere manier om te bepalen welke versie van Outlook u hebt, is te zoeken in het register. Het versienummer van Outlook staat in de volgende registersleutel:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicrosoftOffice\[versienummer]\OutlookSetup
Bijvoorbeeld, onder Office 14 is de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWAREMicrosoftOffice\14.0\OutlookSetup. Het versienummer staat onder de Outlook sleutel.
Als je niet zeker weet waar je het register kunt vinden, kun je ernaar zoeken in het Start menu. Typ gewoon "regedit" in het zoekvak en druk op Enter.

Vervolgens, hoe kan ik mijn hotmail adres omzetten in outlook email?

Er zijn een paar manieren om uw Hotmail-adres om te zetten naar Outlook e-mail. Eén manier is om u aan te melden voor een Microsoft Outlook-account en vervolgens het Hotmail-migratieprogramma te gebruiken om uw Hotmail-account over te zetten naar Outlook. Een andere manier is om u aan te melden voor een nieuwe Outlook.com-account met uw Hotmail-adres.

Door Orme Lagant

Vergelijkbare artikelen

Hoe veilig is een Hotmail account? :: Hoe zet je Safari op je beginscherm?
Handige links