Huis > W > Waarom Weigert Youtube Verbinding?

Waarom weigert YouTube verbinding?

Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat moet je doen als YouTube geblokkeerd is?

Als je een YouTube-video tegenkomt die op jouw locatie geblokkeerd wordt, kun je deze met een VPN unblocken. Daarvoor moet je echter wel weten in welke landen deze video niet geblokkeerd wordt. Vervolgens selecteer je een VPN-server in één van deze landen en kun je je video kijken. Men kan zich ook afvragen: kan geen verbinding maken met youtube op tv? Koppelen aan je smart-tv of streamingapparaat

Zorg dat je smart-tv of streamingapparaat is ingesteld. Zorg dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je smart-tv of streamingapparaat. Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon .

Dus, hoe krijg ik youtube terug?

Als je YouTube terug wilt nadat je het hebt verwijderd, kun je dat doen door de app opnieuw te installeren. Ga hiervoor naar de App Store en zoek naar YouTube. Tik op de knop "Get" en vervolgens op "Install" om de app te downloaden en te installeren op uw apparaat. Is er een probleem met YouTube? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren kan afhangen. Als YouTube bijvoorbeeld langzaam of helemaal niet laadt, kan dat te wijten zijn aan een probleem met je internetverbinding. Ook kan er een probleem zijn met YouTube zelf, in welk geval je moet wachten tot de site het probleem heeft opgelost.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, waarom is youtube niet beschikbaar met je google-account?

Sommige YouTube-functies zijn momenteel niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in je land of regio) met een Google-account dat onder toezicht staat. Meer informatie over ouderlijk toezicht op YouTube. Wat kost YouTube zonder reclame? YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties.

Hoe kan je YouTube kijken zonder leeftijd?



Hier volgt een aantal manieren.

  1. Gebruik NSFW YouTube. Zoek een video die je wilt zien.
  2. Maak er een embed van. Klik op de url en selecteer het deel 'watch?
  3. Gebruik Lus-mirror.
Mensen vragen ook: waarom geen youtube op ziggo? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je geen toegang hebt tot YouTube op je Ziggo-account. Controleer eerst of je een actieve internetverbinding hebt. Als je wel toegang hebt tot andere websites, maar niet tot YouTube, is er mogelijk een probleem met je DNS-instellingen. U kunt uw DNS-instellingen controleren door naar het configuratiescherm van uw router te gaan en te zoeken naar de DNS-instellingen. Als je ziet dat de DNS-instellingen zijn ingesteld op "Automatisch", probeer ze dan te wijzigen in 8.8.8.8, de publieke DNS van Google.
Als je na het wijzigen van je DNS-instellingen nog steeds problemen hebt met de toegang tot YouTube, is het mogelijk dat Ziggo YouTube blokkeert. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals het feit dat YouTube in strijd is met de servicevoorwaarden van Ziggo of een probleem met de servers van YouTube. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Ziggo om te kijken of zij meer informatie kunnen geven over waarom YouTube op jouw account wordt geblokkeerd.

Hoe kan ik YouTube kijken op mijn Smart TV?

Om YouTube op uw Smart TV te bekijken, moet u er eerst voor zorgen dat uw TV met het internet is verbonden. Zodra uw tv is verbonden met het internet, kunt u vervolgens de YouTube-app openen door te navigeren naar de app store op uw Smart TV. Zodra je de YouTube-app hebt gevonden, kun je de app installeren en je aanmelden met je YouTube-account. Zodra u bent aangemeld, hebt u toegang tot alle YouTube-content waartoe u normaal gesproken toegang zou hebben op uw computer of mobiele apparaat.

Door Perseus

Vergelijkbare artikelen

Wat is de Koppelcode van mijn tv? :: Is Yahoo van Microsoft?
Handige links