Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Youtube Geblokkeerd Is?

Wat moet je doen als YouTube geblokkeerd is?

Als je een YouTube-video tegenkomt die op jouw locatie geblokkeerd wordt, kun je deze met een VPN unblocken. Daarvoor moet je echter wel weten in welke landen deze video niet geblokkeerd wordt. Vervolgens selecteer je een VPN-server in één van deze landen en kun je je video kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Kan geen verbinding maken met YouTube op tv?

Koppelen aan je smart-tv of streamingapparaat

Zorg dat je smart-tv of streamingapparaat is ingesteld. Zorg dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je smart-tv of streamingapparaat. Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon .
Daarvan, hoe krijg ik youtube terug? Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

Is er een probleem met YouTube?

Er lijkt geen wijdverbreid probleem te zijn met YouTube, hoewel er enkele meldingen zijn van problemen met de site. YouTube is in het verleden voor sommige gebruikers down geweest, maar deze storingsmeldingen zijn meestal snel opgelost. Als je problemen ondervindt met YouTube, komt dat waarschijnlijk door een probleem met je internetverbinding, browser of apparaat. Hoe kan ik in contact komen met YouTube? De eenvoudigste manier om in contact te komen met YouTube is door hun ingebouwde ondersteuningsfuncties te gebruiken. Ga hiervoor naar het Helpcentrum van YouTube (https://www.youtube.com/yt/about/contact-us/) en gebruik de zoekbalk om een antwoord op je vraag te vinden. Als je geen antwoord kunt vinden, kun je onderaan de pagina op de link "contact opnemen" klikken om een formulier in te vullen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

En nog een vraag, wat kost youtube zonder reclame?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties. Dienovereenkomstig, hoe kan je youtube kijken zonder leeftijd?

Hier volgt een aantal manieren.

  1. Gebruik NSFW YouTube. Zoek een video die je wilt zien.
  2. Maak er een embed van. Klik op de url en selecteer het deel 'watch?
  3. Gebruik Lus-mirror.

Hoe zet je kinderslot op YouTube?

De Beperkte modus inschakelen:

  1. Login bij YouTube*met je Google-account.
  2. Klik rechts bovenaan de pagina op het icoontje van je account.
  3. Ga in het menu naar 'Instellingen'.
  4. Klik onderaan de pagina op het dropdownmenu 'Beperkte modus.
  5. Selecteer aan.
  6. Klik op opslaan.
Dus, hoe krijg ik youtube-app op mijn tv? Er zijn een paar manieren om de YouTube-app op je tv te krijgen. Een manier is om een slimme tv te gebruiken die de app heeft ingebouwd. Een andere manier is om een mediastreamingapparaat zoals een Roku, Fire Stick of Chromecast te gebruiken. Ten slotte kunt u een HDMI-kabel gebruiken om uw computer op uw tv aan te sluiten.

Wat is de Koppelcode van mijn tv?

Koppelingscode is een code die wordt gebruikt om uw tv met andere apparaten te verbinden. Het is meestal een viercijferige code die u op het andere apparaat moet invoeren om verbinding te maken met uw tv.

Door Furr

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal ik YouTube van mijn tv? :: Is een Nintendo-account gratis?
Handige links