Huis > H > Hoe Haal Ik Youtube Van Mijn Tv?

Hoe haal ik YouTube van mijn tv?

Ga op een willekeurig apparaat naar https://myaccount.google.com/permissions.

  1. Selecteer YouTube op tv in de lijst met Google-apps.
  2. Selecteer Toegang intrekken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, kan je verwijderde youtube filmpjes terughalen?

Nee. Als je eenmaal een video , een YouTube video verwijderd hebt, kun je deze niet meer terughalen. Waarom geen YouTube op Ziggo? Sinds 15 augustus wordt de Youtube app op de Mediabox XL niet langer door Youtube ondersteunt. Dit betekent dat de Youtube app per 15 augustus wordt verwijderd. Hier heeft Ziggo geen invloed op, want Ziggo is afhankelijk van de beslissingen van Youtube.

Dus, waarom loopt mijn youtube steeds vast?

Er zijn veel mogelijke redenen waarom je YouTube blijft crashen. Een paar mogelijkheden zijn:
1. Je gebruikt een verouderde browser. Download de laatste versie van je browser en probeer YouTube opnieuw te openen.
2. Er is een probleem met je internetverbinding. Probeer je router of modem opnieuw op te starten, of neem contact op met je internetprovider voor hulp.
3. Je probeert YouTube te openen vanuit een land waar het geblokkeerd is. Als je een VPN gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een andere server.
4. Je hebt te veel tabbladen of browservensters geopend. Sluit er een aantal en probeer het opnieuw.
5. Er is een probleem met de hardware of software van uw computer. Probeer uw computer opnieuw op te starten of uw stuurprogramma's bij te werken. Wat is het voordeel van inloggen op YouTube? Enkele voordelen van inloggen op YouTube zijn dat je je kunt abonneren op kanalen, afspeellijsten kunt maken en video's kunt uploaden. Je kunt ook commentaar geven op video's en lid worden van de YouTube-community. Als je inlogt, kan YouTube je ervaring ook aanpassen door je meer relevante video's en aanbevelingen te tonen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan je YouTube mailen?

Het supportteam voor creators e-mailen vanuit YouTube

Tik op je profielfoto en kies Hulp en feedback. en selecteer Contact opnemen.
Wat is het mailadres van YouTube? Je e-mailadres op YouTube is het e-mailadres van je Google-account (ook wel je Google-gebruikersnaam genoemd). Als je je e-mailadres op YouTube wilt wijzigen, volg je de instructies om het e-mailadres van je Google-account te wijzigen.

Bovendien, wat kost een abonnement van youtube?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en België 6,99 euro per maand. Daarvan, hoe krijg ik youtube lite? Er is geen vast antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt en uw huidige locatie. Er zijn echter een paar algemene tips die nuttig kunnen zijn.
Een optie is om de YouTube-app te downloaden uit de Google Play Store. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en klikt u op het menupictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer vanaf daar "Instellingen" en zoek dan naar een optie die zegt "YouTube Lite inschakelen". Als deze optie beschikbaar is, schakelt u deze in en start u vervolgens de YouTube-app opnieuw op.
Een andere optie is om de mobiele website van YouTube te bezoeken op m.youtube.com. Eenmaal daar, klik op het menupictogram in de rechterbovenhoek en selecteer "Instellingen." Scroll naar beneden naar het gedeelte "Site-instellingen" en zoek naar een optie die zegt "YouTube Lite gebruiken". Als deze optie beschikbaar is, schakel deze dan in en vernieuw de pagina.
Houd er rekening mee dat YouTube Lite niet in alle landen beschikbaar is. Als je de optie om YouTube Lite in te schakelen niet kunt vinden, is het misschien niet beschikbaar op jouw locatie.

Je kunt ook vragen is een abonnement op youtube gratis?

Ja, een abonnement op YouTube is gratis. Je kunt video's bekijken en toegang krijgen tot andere inhoud zonder iets te betalen. Er zijn echter bepaalde functies die je alleen kunt gebruiken als je een betaald abonnement hebt, zoals video's bekijken zonder advertenties, of video's downloaden om ze offline te bekijken.

Door Lamphere

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter Full HD of Wuxga? :: Wat moet je doen als YouTube geblokkeerd is?
Handige links