Huis > W > Wat Kun Je Met Een Youtube Abonnement?

Wat kun je met een YouTube abonnement?

Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stop je een abonnement app?

U kunt uw abonnementen op de Play-app beheren door rechtsboven op het profielpictogram te tikken. Als u het abonnement wilt annuleren, volgt u de instructies.

Dienovereenkomstig, wat kost een gezinsabonnement youtube?

Voor een gezinsbundel ben je dus minimaal €14,99 per maand kwijt (alleen muziek) of €17,99 per maand (muziek en video). Veel mensen zullen voor die paar euro meer kiezen voor YouTube Premium, omdat je dan ook toegang hebt tot de YouTube Originals en reclamevrij naar video kunt kijken. Hoe krijg je gratis YouTube Premium? Om je op de dienst te abonneren, ga je naar de website van YouTube Premium. Eenmaal aangemeld, ontvang je gratis een proefperiode van één maand. Tijdens de proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle YouTube Premium-functies. Gedurende deze maand kun je het proeflidmaatschap op ieder gewenst moment annuleren.

Hoe krijg ik reclame van YouTube af?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om reclame van YouTube te verwijderen kan variëren afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de individuele gebruiker. Enkele tips voor het verwijderen van reclame van YouTube zijn echter het gebruik van advertentieblokkeringssoftware, het wijzigen van de advertentie-instellingen van YouTube of het gebruik van de betaalde abonnementsdienst van YouTube, YouTube Red. Mensen vragen ook: is youtube gratis? Ja, YouTube is gratis te gebruiken. Je kunt video's bekijken, video's uploaden en een kanaal aanmaken zonder geld uit te geven. Je kunt je ook aanmelden voor een YouTube Premium abonnement, waarmee je toegang krijgt tot exclusieve functies zoals reclamevrij kijken, afspelen op de achtergrond en toegang tot YouTube Originals.

Gerelateerde artikelen

Hoe zeg ik mijn Deezer abonnement op?

Log in op de Deezer website om je account op te zeggen. U kunt hier uw gegevens wijzigen. Deezer zal uw account niet langer kunnen debiteren als u uw betalingsgegevens annuleert.

Wat zijn de voordelen van YouTube?

Vijf redenen om direct met YouTube aan de slag te gaan:

  1. YouTube is na Google de grootste zoekmachine.
  2. Sommige dingen wil je niet lezen, die wil je zien.
  3. Video helpt in iedere fase van de customer journey.
  4. Kijkers kun je blijven volgen met remarketing.
  5. Video's kan je delen op andere kanalen.
Waarom is YouTube gratis? Het beste antwoord. Youtube is een gratis dienst en je kunt zonder betaling jouw eigen filmmateriaal uploaden. Een muzieknummer uit de top40 is niet vrij van rechten en als je die onder je filmpje zet dan is het niet toegestaan om het filmpje op youtube te zetten.

Men kan zich ook afvragen: kun je youtube premium delen met vrienden?

Je kunt gezinsleden uitnodigen voor de groep en je lidmaatschap van YouTube Premium, YouTube Music Premium of YouTube TV met hen delen. Als gezinslid kun je het betaalde YouTube-lidmaatschap met je eigen Google-account gebruiken. Je kijk- en luistervoorkeuren zijn helemaal persoonlijk. Trouwens, wat is het verschil tussen youtube premium en youtube music premium? Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen YouTube Music Premium en YouTube Premium. Om te beginnen heb je met YouTube Music Premium toegang tot reclamevrije muziekstreaming, terwijl je met YouTube Premium reclamevrije toegang hebt tot heel YouTube, inclusief muziekvideo's, en tot YouTube Originals.
Een ander belangrijk verschil is dat je met YouTube Music Premium nummers en albums kunt downloaden om ze offline te beluisteren, terwijl je met YouTube Premium volledige YouTube-video's kunt downloaden om ze offline te bekijken.
Tot slot geeft YouTube Premium je toegang tot background play, wat betekent dat je naar muziek kunt blijven luisteren of video's kunt blijven bekijken, zelfs als je de app verlaat of je telefoon vergrendelt. YouTube Music Premium heeft deze functie niet.

Wat is het verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music?

YouTube Premium is een abonnementsdienst die reclamevrije toegang biedt tot YouTube, YouTube Music en YouTube Originals. YouTube Music is een streaming-app waarmee je naar muziek met reclame kunt luisteren of reclamevrij met een YouTube Music Premium-abonnement. YouTube Originals zijn originele series en films van YouTube.

Door Connie

Vergelijkbare artikelen

Welk land goedkoopste YouTube Premium? :: Hoe kan ik YouTube kijken zonder reclame?
Handige links