Huis > H > Hoe Kan Ik Youtube Kijken Zonder Reclame?

Hoe kan ik YouTube kijken zonder reclame?

De enige manier om ongestoord YouTube-video's te kijken zonder onderbroken te worden door advertenties is met een YouTube Premium-abonnement. Je kan daarmee ook video's op de achtergrond afspelen, downloaden en gebruikmaken van YouTube Music.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Wat is het verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music Premium?

Voor muziek en downloads zonder advertenties moet je je abonneren op YouTube Music Premium . Music Premium kost $ 9,99 per maand (£ 9,99 per maand in het VK) - tenzij je al geabonneerd bent op YouTube Premium. Dat klopt, YouTube Premium wordt geleverd inclusief YouTube Music Premium. Kun je YouTube Premium delen? Als gezinsbeheerder kun je je YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap delen met maximaal 5 andere gezinsleden in je huishouden. Als gezinslid kun je lid worden van een gezinsgroep die samen één YouTube-gezinsabonnement heeft.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen youtube premium en youtube music?

YouTube Music is een streaming app voor muziek en muziekvideo's. Het omvat reclamevrij luisteren, afspelen op de achtergrond en downloads. YouTube Premium is een abonnement dat reclamevrije weergave en downloads toevoegt aan YouTube, YouTube Music en YouTube Gaming. Het bevat ook toegang tot YouTube Originals. Je kunt ook vragen wat is het voordeel van inloggen op youtube? Er zijn veel voordelen verbonden aan het inloggen op YouTube. Als je bijvoorbeeld inlogt, heb je toegang tot je YouTube-account, waardoor je toegang hebt tot je geabonneerde kanalen, je kijkgeschiedenis en je aangepaste afspeellijsten. Bovendien kun je door in te loggen op YouTube andere kanalen leuk vinden, commentaar geven en je abonneren. Tot slot krijg je door in te loggen een gepersonaliseerde ervaring op de YouTube-website en -app, inclusief aanbevolen video's op basis van je interesses.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Wat moet je doen als je geen YouTube kan downloaden?

Controleer de sterkte van je internetverbinding. Voor downloaden van video's is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig. Wat is er te zien op YouTube? Log in en ga naar myactivity.google.com om video's te zien die je in de YouTube-app of op de YouTube-website hebt bekeken terwijl je ingelogd was.

Bovendien, hoe begin je met een youtube kanaal?

Een persoonlijk kanaal maken

  1. Log in bij YouTube op een computer of op de mobiele site.
  2. Klik op je profielfoto. Een kanaal maken.
  3. Je wordt gevraagd een kanaal te maken.
  4. Controleer de gegevens (met de naam en foto van je Google-account) en bevestig dat je het kanaal wilt maken.
Wat betekent geabonneerd? Een abonnement op iets betekent meestal dat u ermee instemt regelmatig updates, informatie of inhoud van die bron te ontvangen. In veel gevallen moet u een soort betaling doen om u te abonneren. U kunt zich bijvoorbeeld abonneren op een tijdschrift om elke maand nieuwe nummers te ontvangen, of op een website om toegang te krijgen tot hoogwaardige inhoud.

Wat kan je met YouTube Premium Lite?

Met YouTube Premium Lite kun je:
video's downloaden om offline te bekijken - video's bekijken zonder advertenties - video's op de achtergrond afspelen - toegang tot exclusieve YouTube Originals.

Door Jerry

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je met een YouTube abonnement? :: Wat kost een abonnement op YouTube?
Handige links