Huis > H > Hoe Krijg Je Een Zwarte Achtergrond Op Youtube?

Hoe krijg je een zwarte achtergrond op YouTube?

Het donkere thema van YouTube gebruiken

  1. Klik op je profielfoto .
  2. Klik op Weergave .
  3. Selecteer Donker thema om deze instelling te gebruiken. OF. Kies Licht thema of Apparaatthema gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom stopt YouTube als scherm uitgaat?

Als de YouTube-app of je mobiele apparaat langere tijd actief is, is er mogelijk niet genoeg capaciteit om video's soepel op de achtergrond af te kunnen spelen. Sluit de YouTube-app of start je telefoon opnieuw op. Hoe YouTube laten verder spelen? Android

  1. Open YouTube in een Chrome-browser op je smartphone.
  2. Tik vervolgens op de drie puntjes om het instellingenmenu te openen en vink Desktopversie opvragen aan.
  3. Ga naar het filmpje dat je wilt beluisteren en start het.
  4. Indien Chrome je om toestemming vraagt om notificaties van YouTube te tonen, tik je op Toestaan.

Wat kost een YouTube abonnement?

Een YouTube-abonnement kost momenteel 9,99 dollar per maand. Daarmee krijg je toegang tot YouTube Premium, dat reclamevrij kijken, exclusieve content, background play en toegang tot YouTube Music omvat. Men kan zich ook afvragen: waar staat instellingen op youtube? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien instellingen op verschillende manieren op YouTube te vinden zijn. Sommige instellingen zijn officieel aanwezig op YouTube, met hun eigen kanaal of kanalen waar ze video's plaatsen die verband houden met hun werk. Andere instellingen kunnen voorkomen in video's die door individuele gebruikers zijn geüpload, of worden genoemd in het commentaar of de beschrijving van een video. Weer andere kunnen het onderwerp zijn van parodie of kritiek in video's die door individuele gebruikers zijn geüpload. Uiteindelijk is de beste manier om erachter te komen of een instelling op YouTube staat, te zoeken op naam.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe zet je Google in het zwart?

Het donkere thema inschakelen

  1. Open Google Chrome. op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Instellingen. Thema's.
  3. Kies het thema dat je wilt gebruiken:
Dus, hoe kan ik youtube offline luisteren? Offline mixtape inschakelen
  1. Open de YouTube Music-app.
  2. Tik op je profielfoto.
  3. Tik op Downloads .
  4. Tik op 'Instellingen' .
  5. Schakel Een offline mixtape downloaden in.

Wat dit betreft, waarom stopt youtube music steeds?

Start je apparaat opnieuw op. Controleer in de instellingen van je apparaat of er systeemupdates zijn. Wis de cache van de YouTube Music-app. Je kunt dit doen via je apparaatinstellingen of door de YouTube Music-app te verwijderen en opnieuw te downloaden. Hoe YouTube op achtergrond afspelen iPhone? Er zijn een paar manieren om YouTube op de achtergrond af te spelen op je iPhone. Eén manier is om met de Safari-browser naar YouTube.com te gaan. Zodra u op de website bent, zoekt u de video die u wilt bekijken en begint u deze af te spelen. Druk vervolgens op de Home-knop van je iPhone om naar het beginscherm te gaan. De video blijft op de achtergrond spelen.
Een andere manier om YouTube op de achtergrond af te spelen is door de YouTube app te gebruiken. Zoek de video die je wilt bekijken en begin hem af te spelen. Druk vervolgens op de Home-knop van je iPhone om naar het beginscherm te gaan. De video blijft op de achtergrond spelen.
Tot slot kun je de YouTube Music app gebruiken om YouTube op de achtergrond af te spelen. Zoek de video die je wilt beluisteren en begin hem af te spelen. Druk vervolgens op de Home-knop van je iPhone om naar het beginscherm te gaan. De video blijft op de achtergrond spelen.

Waarom vraagt YouTube of ik nog kijk?

YouTube heeft een "kijktijd"-meter die wordt gebruikt om te bepalen hoe boeiend een video is. Hoe meer kijktijd een video heeft, hoe groter de kans dat deze aan andere gebruikers wordt aanbevolen. Door te vragen of een gebruiker nog steeds kijkt, weet je zeker dat hij de video bekijkt en niet gewoon op de achtergrond laat afspelen.

Door Lodge

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik gratis muziek luisteren? :: Hoe zet je kinderslot op YouTube?
Handige links