Huis > W > Waarom Stopt Youtube Met Afspelen?

Waarom stopt YouTube met afspelen?

De YouTube-app opnieuw openen of je apparaat opnieuw opstarten. Als de YouTube-app of je mobiele apparaat langere tijd actief is, is er mogelijk niet genoeg capaciteit om video's soepel op de achtergrond af te kunnen spelen. Sluit de YouTube-app of start je telefoon opnieuw op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, hoe youtube op achtergrond afspelen iphone?

Open Safari en ga naar www.youtube.com. Tik onderin op het Deel-icoon en kies 'Vraag om desktopsite'. Zoek en start de video die je wilt beluisteren en verlaat de app. Open het bedieningspaneel via een veeg omhoog vanaf de onderrand van het scherm. Waar staat instellingen op YouTube? Ideaal als je al een tijdje zoekt naar een filmpje dat je ooit keek, maar nu niet meer kunt terugvinden.

  1. Open YouTube.
  2. Druk rechtsboven op je profielfoto.
  3. Druk op 'Instellingen'. Alleen voor Android: druk op 'Geschiedenis en privacy'.
  4. Scroll naar beneden en druk op 'Alle activiteit beheren'.
  5. Je ziet nu je activiteit.

Mensen vragen ook: wat kost een youtube abonnement?

Vanaf september 2019 kost een YouTube-abonnement 12 dollar per maand. Dit abonnement geeft gebruikers toegang tot YouTube Premium, met functies als reclamevrij kijken, achtergrond afspelen en toegang tot YouTube Music. Je kunt ook vragen hoe zet je youtube in het zwart? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je YouTube op zwart kunt zetten. Eén manier is om naar de instellingen van je account te gaan en het thema te veranderen in zwart. Een andere manier is om een browserextensie of plugin te gebruiken die de kleuren van websites in zwart verandert. Ten slotte kun je ook een aangepast CSS stylesheet gebruiken om de kleuren van YouTube in zwart te veranderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, hoe zet je autoplay uit?

Autoplay aan- of uitzetten

  1. Ga naar de weergavepagina van een willekeurige video.
  2. Tik bovenaan de videospeler op de autoplay-schakelaar om de functie aan of uit te zetten.
Dienovereenkomstig, waarom speelt youtube niet op de achtergrond? Nu kun je met YouTube zijn video-app gebruiken om muziek op de achtergrond af te spelen, maar er is een waarschuwing: je moet een Premium-abonnee zijn om van die functie te profiteren. Natuurlijk kun je de YouTube Music-app gebruiken, maar nogmaals, daar moet je ook een abonnee voor zijn.

En nog een vraag, wat moet je doen als je youtube het niet doet?

Geen toegang tot YouTube

  1. Er kan een probleem zijn met je verbinding. Controleer of je andere websites wel normaal kunt openen.
  2. Als je een Google Apps-domein gebruikt, is YouTube mogelijk niet aangezet door de beheerder van je domein.
  3. Je netwerkbeheerder of internetprovider heeft YouTube mogelijk geblokkeerd.
Hoe kun je schermopname instellen? Er zijn een paar verschillende manieren om een schermopname in te stellen. Eén manier is om een schermopnamesoftware zoals Camtasia of Quicktime te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van een screen capture tool zoals Snagit.

Trouwens, hoe kun je een video als achtergrond doen ipad?

Er is geen ingebouwde manier om dit te doen, maar er zijn een aantal apps waarmee je een video als achtergrond kunt instellen. Een voorbeeld is Live Wallpapers for Me, dat een aantal video-achtergronden heeft om uit te kiezen, evenals de mogelijkheid om uw eigen video's te gebruiken. Om een van deze apps te gebruiken, moet u deze eerst downloaden en installeren in de App Store. Zodra het is geïnstalleerd, kunt u de app selecteren als uw achtergrond door te gaan naar Instellingen > Behang > Kies een nieuwe achtergrond > Live.

Door Nay Zimmerebner

Vergelijkbare artikelen

Waarom stopt Spotify als scherm uitgaat iPhone? :: Kan YouTube zonder reclame?
Handige links