Huis > H > Hoe Kan Je Leeftijdsbeperking Uit Op Youtube?

Hoe kan je leeftijdsbeperking uit op YouTube?

Je kunt op verschillende manieren checken of er een leeftijdsbeperking voor je content geldt: ga naar YouTube Studio en gebruik het filter Leeftijdsbeperking of ga naar de pagina Video's en zoek in de kolom Beperkingen naar Leeftijdsbeperking. Onze systemen worden continu geüpdatet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Mensen vragen ook: wat is mijn wachtwoord op youtube?

Je logt in bij YouTube met je Google-account, dus je YouTube-wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord voor je Google-account. Waarom loopt mijn YouTube steeds vast? Waarbij het beeld schokkerig is, of steeds blijft hangen of laden? Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door een trage internetverbinding, of een te hoge instellingen van de YouTube videokwaliteit. Als je toch graag soepel beeld wilt hebben, dan kun je de videokwaliteit van de YouTube-video's lager instellen.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je youtube op ziggo?

Om YouTube-video's op Ziggo te bekijken, heb je een compatibel apparaat en een internetverbinding nodig. YouTube is toegankelijk via de Ziggo app of website. Mogelijk moet je ook een YouTube-account aanmaken om bepaalde video's te kunnen bekijken. En nog een vraag, welk kanaal zit youtube bij ziggo? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat het kan afhangen van een aantal factoren, waaronder in welk land u zich bevindt en welke serviceprovider u gebruikt. Over het algemeen is YouTube echter beschikbaar op kanaal 602 van Ziggo.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Hoe kom ik op YouTube op tv?

Koppelen aan je smart-tv of streamingapparaat

Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon . Selecteer het apparaat waarnaar je wilt casten en wacht tot de apparaten zijn gekoppeld. Daarna wordt de video op je tv afgespeeld.
Wat moet je doen als je geen YouTube kan downloaden? Controleer de sterkte van je internetverbinding. Voor downloaden van video's is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig.

Is de YouTube app gratis?

Download de YouTube Android-app

YouTube is gratis in Google Play te downloaden, en wordt vrijwel altijd voorgeïnstalleerd op Android-apparaten.
Wat dit betreft, waar kan je youtube downloaden? Je kunt naar de website gaan en het vanaf daar downloaden, of je kunt naar de app store gaan en het vanaf daar downloaden.

Je kunt ook vragen kan je youtube mailen?

Ja, u kunt youtube e-mailen. youtube heeft echter geen e-mailadres voor klantenondersteuning. De beste manier om contact op te nemen met youtube is via hun klantenondersteuningspagina.

Door Nadean

Vergelijkbare artikelen

Waarom stopt YouTube steeds? :: Hoe zet je YouTube op Ziggo tv?
Handige links