Huis > W > Waarom Onderbreekt Youtube Videos?

Waarom onderbreekt YouTube videos?

De prompt Video onderbroken verschijnt in een browser wanneer een video gedurende een bepaalde tijd op een inactieve paginatijd is afgespeeld. Die prompt pauzeert video's die worden afgespeeld op YouTube-tabbladen op de achtergrond.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik YouTube uitzetten?

Klik in YouTube op de video van uw keuze om hem af te spelen. De video opent en speelt direct af. Rechts naast de video staat een lijst met andere video's klaar. Dus, hoe kun je youtube op de achtergrond afspelen? Je schakelt SIS als volgt in:

  1. Ga naar je Android-instellingen. Apps en meldingen. Geavanceerd. Speciale toegang. Scherm-in-scherm.
  2. Tik op YouTube.
  3. Tik op Scherm-in-scherm toestaan om deze functie in te schakelen.

Vervolgens, hoe zet je automatisch video afspelen uit op facebook?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het uitschakelen van het automatisch afspelen van video's op Facebook varieert afhankelijk van het apparaat en de browser die u gebruikt. Enkele algemene tips die voor de meeste apparaten en browsers kunnen werken, zijn echter:
1. Zoek naar een instellingenmenu binnen de Facebook-app of -website. Op de app bevindt dit zich meestal in de rechterbovenhoek van het scherm (weergegeven door een pictogram met drie regels), terwijl het zich op de website in de linkeronderhoek van het scherm bevindt.
2. Zodra je het instellingenmenu hebt gevonden, zoek je naar een optie die iets zegt als "video's automatisch afspelen uitschakelen" of "video's automatisch afspelen uitschakelen."
3. Als u geen optie kunt vinden om het automatisch afspelen van video's uit te schakelen, probeer dan online te zoeken naar specifieke instructies voor uw apparaat of browser. Waarom gaat YouTube elke keer op pauze? Er zijn een paar redenen waarom dit zou kunnen gebeuren:
1. Uw internetverbinding kan te zwak of te traag zijn om ononderbroken afspelen te ondersteunen.
2. De videokwaliteit die u probeert te bekijken kan te hoog zijn voor uw internetverbinding. Probeer de videokwaliteit te verlagen.
3. Mogelijk hebt u een extensie of plug-in geïnstalleerd die problemen veroorzaakt bij het afspelen. Probeer extensies of plug-ins uit te schakelen of te verwijderen.
4. Er kan een probleem zijn met uw browser. Probeer een andere browser te gebruiken of de cache en cookies van uw browser te wissen.
5. Er kan een probleem zijn met de YouTube-app of -site. Probeer de pagina opnieuw te laden of de app opnieuw te starten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, waarom loopt youtube steeds vast?

Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app. Update naar de nieuwste versie van Android. Wat dit betreft, hoe verwijder ik youtube van mijn telefoon? App verwijderen van Android-apparaat

  1. Tik op de app Play Store.
  2. Tik linksboven op het pictogram met de drie streepjes.
  3. Een menu opent. Tik hierin op Mijn apps en games.
  4. Er opent een lijst met apps die op het apparaat staan. Tik op Geïnstalleerd.
  5. Tik op de app die u wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen > OK.

Kan niet uitloggen YouTube Android?

YouTube

Uitloggen

  • Tik op je profielfoto .
  • Tik bovenaan op je accountnaam.
  • Tik op Accounts beheren.
  • Tik op het account dat je van je apparaat wilt verwijderen.
  • Tik op Account verwijderen.
Vervolgens, hoe haal ik youtube van mijn tv? Om YouTube van uw tv te verwijderen, moet u de app van uw apparaat verwijderen. Ga hiervoor naar het hoofdmenu van uw tv en selecteer de optie "Apps" of "Toepassingen". Zoek de YouTube-app in de lijst met geïnstalleerde apps en selecteer deze. Druk op de knop "Verwijderen" of "Verwijderen" om de app te verwijderen.

Waar staat instellingen op YouTube?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je instellingen kunt vinden op YouTube. Een daarvan is in de rechterbovenhoek van het scherm, naast je avatar. Daar zie je een tandwiel icoontje. Als je daarop klikt, ga je naar je YouTube-instellingen.
Een andere plaats waar je instellingen kunt vinden is in het linkermenu, onder de sectie "Bibliotheek". Daar zie je een link naar "Instellingen". Als je daarop klikt, kom je ook bij je YouTube instellingen.

Door Dee Dach

Vergelijkbare artikelen

Waar zit de beperkte modus? :: Hoe zet je geluid uit op Instagram?
Handige links