Huis > H > Hoe Kan Je Een Filmpje In Een Powerpoint Zetten?

Hoe kan je een filmpje in een PowerPoint zetten?

Selecteer in de normale weergave de dia waaraan u een video wilt toevoegen. Klik op het tabblad Invoegen op de optie Video en vervolgens op Film uit bestand. Selecteer in het dialoogvenster Film kiezen het bestand dat u wilt invoegen. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe laat je een YouTube filmpje automatisch afspelen in PowerPoint?

Ga onder Hulpmiddelen voorvideo naar het tabblad Afspelen, in de groep Videoopties, in de lijst Start, op een van de volgende opties: Als u de video wilt afspelen wanneer de dia met de video verschijnt in de weergave Diavoorstelling, selecteert u Automatisch. Hoe kan je een filmpje downloaden van YouTube? Er zijn een paar manieren om films van YouTube te downloaden. Eén manier is het gebruik van een YouTube downloader. Er zijn veel verschillende YouTube-downloaders beschikbaar, zowel als softwareprogramma's als webdiensten. Enkele populaire YouTube downloaders zijn 4K Video Downloader, Free YouTube Download, en YTD Video Downloader.
Een andere manier om films van YouTube te downloaden is het gebruik van een webbrowser extensie of plugin. Deze extensies/plugins werken meestal met een specifieke webbrowser, en ze zijn te vinden in de app store of plugin repository van de browser. Eenmaal geïnstalleerd, voegen deze extensies/plugins meestal een downloadknop toe aan YouTube-pagina's, waardoor het gemakkelijk wordt om YouTube-video's op te slaan.
Tot slot is het ook mogelijk om YouTube-video's te downloaden door de URL van een video te veranderen. Deze methode vereist wat meer technische kennis, maar het kan. Hiervoor moet je de video-ID vinden van de YouTube-video die je wilt downloaden. Dit kun je doen door de broncode van de YouTube-pagina voor de video te inspecteren. Zodra u de video-ID hebt, moet u deze invoegen in een specifiek URL-formaat. Bijvoorbeeld, als de video-ID 12345 is, zou het URL-formaat zijn:
https://www.youtube.com/watch?v=12345&fmt=18
waarbij "12345" wordt vervangen door de werkelijke video-ID. Deze URL brengt u naar een versie van de YouTube-video die u kunt downloaden.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen video invoegen in powerpoint?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen video kunt invoegen in PowerPoint. Eén reden kan zijn dat uw versie van PowerPoint het invoegen van video niet ondersteunt. Om te controleren of uw versie het invoegen van video's ondersteunt, gaat u naar het menu Bestand en kiest u Opties. Selecteer vervolgens het tabblad Media en controleer de sectie Video-opties. Is de knop Video invoegen beschikbaar, dan ondersteunt uw PowerPoint-versie het invoegen van video.
Een andere reden waarom u geen video kunt invoegen in PowerPoint kan zijn dat het videobestand dat u probeert in te voegen corrupt is of een indeling heeft die PowerPoint niet ondersteunt. Om te controleren of het videobestand corrupt is, probeert u het af te spelen in een videospeler zoals Windows Media Player of VLC media player. Speelt het videobestand zonder problemen af, dan is het niet corrupt. Als het videobestand een formaat heeft dat PowerPoint niet ondersteunt, kunt u proberen het te converteren naar een ondersteund formaat met behulp van een videoconverter.
Controleer tenslotte of de PowerPoint-presentatie waarin u de video probeert in te voegen, is opgeslagen als een .pptx-bestand. PowerPoint ondersteunt het invoegen van video's alleen in .pptx-bestanden.

Door Chemarin Rucks

Vergelijkbare artikelen

Wie zit er aan tafel NOS? :: Hoe sla ik YouTube filmpjes op op mijn computer?
Handige links