Huis > H > Hoe Sla Ik Youtube Filmpjes Op Op Mijn Computer?

Hoe sla ik YouTube filmpjes op op mijn computer?

Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op 'Downloaden' Kies vervolgens op de volghende pagina bij 'Output Formaat' welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik een YouTube filmpje inkorten?

Je kunt op een computer het begin, midden of einde van je video eruit knippen. Je hoeft een video niet opnieuw te uploaden om deze in te korten. De video-URL, het aantal weergaven en de reacties blijven ongewijzigd. Deze functie is alleen beschikbaar voor video's die korter dan 6 uur duren. Hoe maak je van een filmpje een MP4 Bestand? Opslaan in een video-indeling

  1. Selecteer Bestand > Exporteren.
  2. Open de lijst Bestandsindeling en selecteer de juiste video-indeling(MP4 of MOV).
  3. Selecteer de beste videokwaliteit: Presentatiekwaliteit,internetkwaliteitof Lage kwaliteit.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik zelf een filmpje maken?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van je niveau van ervaring en deskundigheid zijn er verschillende manieren waarop je zelf een film kunt maken.
Als je een complete beginner bent, kun je overwegen een filmcursus of -workshop te volgen om de basis van het filmmaken te leren. Als je het proces eenmaal begrijpt, kun je beginnen met het plannen en ontwikkelen van je eigen filmproject.
Als je enige ervaring hebt met filmmaken, kun je beginnen met het schrijven van een script of behandeling voor je film. Als je eenmaal een goed idee hebt, kun je een team van cast en crew samenstellen om je te helpen je project tot leven te brengen.
Een film maken is een enorme onderneming, dus het is belangrijk om voorbereid te zijn en een duidelijke visie voor je project te hebben voordat je begint. Met zorgvuldige planning en uitvoering kun je in je eentje een geweldige film maken! Hoe voeg je een video in Google Docs? Om een video in Google Docs in te sluiten, klikt u op Invoegen > Video. U kunt dan naar een video zoeken of een video-URL van YouTube of een andere site plakken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan je een filmpje toevoegen in een Word document?

Klik op Invoegen > Onlinevideo. In het venster Video invoegen kunt u zoeken naar video's op YouTube of de insluitcode van een video invoegen. (U krijgt de insluitcode van de pagina waar de video zich in de video vindt.) Wanneer u de video hebt gevonden die u wilt gebruiken, klikt u op Invoegen. Hoe voeg je een link toe in Google presentatie? Links

  1. Open een document, spreadsheet of presentatie.
  2. Klik op de plek waar je de link wilt weergeven of selecteer de tekst die je voor de link wilt gebruiken.
  3. Klik op Invoegen.
  4. Typ in het veld Tekst de tekst die je voor de link wilt gebruiken.

Daarvan, welk formaat video in powerpoint?

Video: Het is raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die gecodeerd zijn met H. 264-video (ook wel bekend als MPEG-4 AVC) en AAC-audio. Dit is de beste keuze voor compatibiliteit voor zowel de Windows- als de Mac-versie van PowerPoint. Audio: We adviseren om M4A-bestanden te gebruiken die zijn gecodeerd met AAC-audio. Hoe zet je een filmpje in PowerPoint op ipad? Er zijn een paar verschillende manieren om een film in PowerPoint op de iPad te zetten. Eén manier is om de ingebouwde mediaspeler te gebruiken. Tik hiervoor op het mediapictogram op de werkbalk en vervolgens op het filmpictogram. Tik vervolgens op de afspeelknop om de film af te spelen.
Een andere manier om een film in PowerPoint op iPad te plaatsen is door een externe mediaspeler te gebruiken. Tik hiervoor op het pictogram Delen op de werkbalk en vervolgens op het filmpictogram. Tik vervolgens op de afspeelknop om de film af te spelen.
Tot slot kunt u ook een webgebaseerde filmspeler gebruiken. Hiervoor tikt u op het pictogram Delen op de werkbalk en vervolgens op het filmpictogram. Tik vervolgens op de afspeelknop om de film af te spelen.

Dienovereenkomstig, hoe zorg ik ervoor dat powerpoint de presentaties automatisch in deze map opslaat?

Volg deze stappen om PowerPoint automatisch presentaties in een bepaalde map te laten opslaan:
1. Open PowerPoint en klik op "Bestand" in de linkerbovenhoek.
2. Klik op "Opties" in het uitklapmenu.
3. Klik in het venster PowerPoint-opties op "Opslaan" in de linker zijbalk.
4. Voer in het veld "Standaard bestandslocatie" het pad in van de gewenste map waarin u wilt dat PowerPoint uw presentaties opslaat.
5. Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Door Bernardo

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een filmpje in een PowerPoint zetten? :: Is YouTube gratis?
Handige links