Huis > W > Wat Kost Youtube Zonder Reclame?

Wat kost YouTube zonder reclame?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Waar is mijn geluid?

Check de volumeknop aan de zijkant van het apparaat. Check of de muteknop aan de zijkant van het apparaat is uitgeschakeld (rood = stil). Ga naar Instellingen en check of Niet storen is uitgeschakeld (groen = stil). Om het volume van de beltoon en de meldingen te aan te passen ga je naar Instellingen - Geluiden. Dit in overweging nemend, hoe zet ik het geluid aan? Uw meldingsgeluiden wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen Geavanceerd. Standaard meldingsgeluid.
  3. Kies een geluid.
  4. Tik op Opslaan.

Daarvan, hoe sluit je speakers aan op pc?

Om luidsprekers op een pc aan te sluiten, moet u een audiokabel gebruiken die compatibel is met de audio-uitgang van uw pc. Het meest voorkomende type audio-uitgang op een PC is een 3,5mm audio-aansluiting. Zodra u een audiokabel hebt die compatibel is met uw pc, moet u de kabel aansluiten op de audio-uitgang van uw pc en op de ingang van uw luidsprekers. Hoe zet je stille meldingen uit? Stille meldingen zijn meldingen die geen geluid maken of trillen wanneer ze worden ontvangen. Er zijn een paar manieren om stille meldingen uit te schakelen.
Eén manier is om naar de Instellingen-app op uw toestel te gaan en de sectie Meldingen te vinden. In de sectie Meldingen vind je een lijst met alle apps die meldingen mogen versturen. Zoek de app waarvan je geen stille meldingen meer wilt ontvangen en tik op de schakelaar ernaast om hem uit te schakelen.
Een andere manier om stille meldingen uit te schakelen is om naar de app te gaan die de meldingen verstuurt en de instellingen voor meldingen te vinden. In de meldingsinstellingen van de app kun je meestal een instelling vinden om meldingen uit te schakelen of om te kiezen wat voor soort meldingen je wilt ontvangen. U kunt bijvoorbeeld kiezen om alleen meldingen te ontvangen wanneer de app geopend is, of om alleen meldingen te ontvangen voor bepaalde soorten gebeurtenissen.
Als u niet zeker weet waar u de meldingsinstellingen voor een app kunt vinden, kunt u ze meestal vinden in de instellingen van de app. Om bij de instellingen van de app te komen, tikt u op het app-pictogram op het startscherm van uw toestel en vervolgens op het pictogram Instellingen (het ziet eruit als een tandwiel). Tik in de instellingen van de app op de optie Meldingen om de meldingsinstellingen te vinden.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat is stille modus aan?

Stille modus gebruiken. Begrijp wat stille modus is. De stille modus van iPhone schakelt alle geluid van de telefoon voor oproepen en meldingen uit en laat de telefoon in plaats daarvan vibreren. Stille modus is een snelle en handige manier om je telefoon (grotendeels) te dempen. Hoe zet ik stilte bij vergrendelde iPhone uit? Met iOS 14 of lager of met iPadOS 14:

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Niet storen'.
  2. Schakel 'Gepland' in en stel een schema in.
  3. Kies wanneer u waarschuwingen, oproepen en meldingen wilt ontvangen: 'Stilte': kies ervoor om gesprekken en meldingen altijd stil te houden of alleen wanneer het apparaat vergrendeld is.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een geluidsopname maken?

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren. Wat dit betreft, hoe krijg je een ruis weg? Er zijn een paar manieren om van ruis af te komen:
-Gebruik een noise gate: Een noise gate is een audiobewerkingshulpmiddel dat wordt gebruikt om ongewenste ruis uit audiosignalen te verwijderen. Het werkt door het verzwakken (of verminderen van het niveau van) een audiosignaal wanneer het onder een bepaalde drempel komt.
Gebruik een ruisonderdrukkingsplugin: Een ruisonderdrukkingsplugin is een softwareprogramma dat wordt gebruikt om ongewenste ruis uit audiosignalen te verwijderen. Er zijn veel verschillende ruisonderdrukkingsplugins beschikbaar, en ze werken allemaal door een audiosignaal te verzwakken (of het niveau ervan te verlagen) wanneer het onder een bepaalde drempel komt.
Gebruik een spectrum analyzer: Een spectrumanalyzer is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de frequentie-inhoud van een audiosignaal te analyseren. Het kan worden gebruikt om ongewenste ruis te identificeren en te isoleren, waarna die ruis kan worden verwijderd.
Gebruik een parametrische equalizer: Een parametrische equalizer is een instrument dat wordt gebruikt om specifieke frequenties in een audiosignaal te versterken of te verminderen. Het kan worden gebruikt om ongewenste ruis te identificeren en te isoleren, waarna die ruis kan worden verwijderd.

Hoe haal je het geluid van een filmpje weg Iphone?

Er zijn een paar manieren om het geluid van een film op de iPhone te verwijderen. Eén manier is om de film te openen in de QuickTime Player app en te kiezen voor Bestand > Exporteren > Film naar QuickTime Movie. In het dialoogvenster Exporteren selecteert u het tabblad Filminstellingen en kiest u de instelling Stil. Een andere manier is om de film te openen in de iMovie-app en te kiezen voor Delen > Film exporteren > Exporteren met QuickTime. In het dialoogvenster Exporteren selecteert u het tabblad Filminstellingen en kiest u de instelling Stil.

Door Evey

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik het geluid aan? :: Wie zit er aan tafel NOS?
Handige links