Huis > K > Kan Je Youtube Premium Kopen Met Ideal?

Kan je YouTube Premium kopen met iDeal?

Je kunt betaalmethodes toevoegen door het zijmenu in de Play Store te openen. Daar kies je 'Account' en vervolgens selecteer je 'Betaalmethoden'. Kies voor 'iDeal-betaling toevoegen' en selecteer vervolgens je bank om aan de slag te gaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten bij het kopen van een autoradio?

De keuze die u maakt voor een autoradio hangt af van een aantal factoren.

Daarvan, hoeveel gebruikers youtube premium?

Als lid van YouTube Premium kun je een selectie films gratis en zonder advertenties bekijken in het gedeelte Films en series. Deze films kun je streamen op maximaal 2 apparaten tegelijk per YouTube Premium-account en op maximaal 4 apparaten tegelijk per YouTube Premium-gezinsabonnement. Dienovereenkomstig, hoe kan ik youtube kijken zonder reclame? De enige manier om ongestoord YouTube-video's te kijken zonder onderbroken te worden door advertenties is met een YouTube Premium-abonnement. Je kan daarmee ook video's op de achtergrond afspelen, downloaden en gebruikmaken van YouTube Music.

Hoe kun je YouTube Premium opzeggen?

Volg deze stappen om YouTube Premium te annuleren:
1. Open de YouTube-app op je mobiele apparaat.
2. Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Tik op "YouTube Premium" in het menu dat verschijnt.
4. Tik op "Lidmaatschap opzeggen" onderaan het scherm.
5. Bevestig dat je wilt annuleren door op "Doorgaan" te tikken.
U blijft toegang houden tot YouTube Premium tot het einde van uw huidige factureringscyclus. Daarvan, hoe kun je youtube video's downloaden? Er zijn een paar manieren om YouTube-video's te downloaden. Eén manier is om een YouTube downloader website te gebruiken. Deze websites hebben meestal een URL-veld waar je de URL kunt invoeren van de YouTube-video die je wilt downloaden. Zodra je op enter drukt, zal de website de video verwerken en je een downloadlink geven.
Een andere manier om YouTube-video's te downloaden is het gebruik van een Chrome- of Firefox-extensie. Deze extensies hebben meestal een knop waarop u kunt klikken als u op een YouTube-videopagina bent. De extensie zal dan de video verwerken en u een download link geven.
Tot slot kunt u een softwareprogramma gebruiken om YouTube-video's te downloaden. Er zijn veel verschillende softwareprogramma's beschikbaar, maar enkele van de populairdere zijn 4K Video Downloader en Free YouTube Download. Deze programma's hebben meestal een URL-veld waar u de URL kunt invoeren van de YouTube-video die u wilt downloaden. Zodra u op enter drukt, zal het programma de video verwerken en u een downloadlink geven.

Gerelateerde artikelen

Kan je 3D bril kopen bij Pathe?

IMAX 3D-brillen zijn vereist voor vertoningen. De kassa in de bioscoop verkoopt deze voor 1,75. 3D-brillen kunnen niet worden gebruikt. Speciale IMAX met laser 3D-brillen zijn verkrijgbaar aan de kassa van de bioscoop.

Hoe begin je met een YouTube kanaal?

Een persoonlijk kanaal maken

  1. Log in bij YouTube op een computer of op de mobiele site.
  2. Klik op je profielfoto. Een kanaal maken.
  3. Je wordt gevraagd een kanaal te maken.
  4. Controleer de gegevens (met de naam en foto van je Google-account) en bevestig dat je het kanaal wilt maken.
Wat is het voordeel van inloggen op YouTube? YouTube vindt je privacy belangrijk. Als je bent ingelogd, heb je toegang tot je gegevens in YouTube. Zo kun je zien welke gegevens in je account zijn opgeslagen en verschillende privacyinstellingen aanpassen.

Hoe stel je je leeftijd in op YouTube?

Je kunt op verschillende manieren checken of er een leeftijdsbeperking voor je content geldt: ga naar YouTube Studio en gebruik het filter Leeftijdsbeperking of ga naar de pagina Video's en zoek in de kolom Beperkingen naar Leeftijdsbeperking. Onze systemen worden continu geüpdatet. Wat is een premium lidmaatschap? Een premium lidmaatschap is een soort abonnement waarmee gebruikers toegang krijgen tot exclusieve inhoud of functies op een website of app. Deze inhoud is meestal niet beschikbaar voor gratis gebruikers, of vereist een paywall. Premium lidmaatschappen komen vaak met extra voordelen, zoals kortingen, vroege toegang, of exclusieve inhoud.

Is een account op YouTube gratis?

De meeste accounts op YouTube zijn gratis, en als je je wilt aanmelden voor een YouTube-account, heb je alleen een Google-account nodig. Er zijn echter enkele functies op YouTube die alleen beschikbaar zijn voor YouTube Premium-leden. YouTube Premium is een betaald lidmaatschap waarmee je een verbeterde, ononderbroken ervaring krijgt met YouTube, YouTube Music en YouTube Gaming.

Door Gine Shajid

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen YouTube en YouTube muziek? :: Hoe werkt gezinsabonnement YouTube?
Handige links