Huis > H > Hoe Werkt Gezinsabonnement Youtube?

Hoe werkt gezinsabonnement YouTube?

Met een YouTube-gezinsabonnement kun je een betaald YouTube-lidmaatschap delen met maximaal 5 gezinsleden in hetzelfde huishouden (op hetzelfde woonadres). Als accounthouder of gezinsbeheerder maak je een Google-gezinsgroep.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Welke YouTube abonnementen zijn er?

Het Premium-abonnement stopt de reclames voor en tijdens de filmpjes, waardoor deze worden onderbroken. Als een YouTube-kanaal gesponsord wordt en deze advertentie opneemt in het filmpje zelf, zie je deze nog steeds. YouTube films downloaden. Met YouTube Premium kun je alle content downloaden en offline bekijken. Kun je YouTube Premium delen? Als gezinsbeheerder kun je je YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap delen met maximaal 5 andere gezinsleden in je huishouden. Als gezinslid kun je lid worden van een gezinsgroep die samen één YouTube-gezinsabonnement heeft.

Wat krijg je voor YouTube Premium?

Met YouTube Premium krijg je een reclamevrije ervaring, achtergrondweergave en toegang tot YouTube Originals. Je krijgt ook toegang tot YouTube Music Premium, waarmee je een reclamevrije ervaring, achtergrondweergave en downloads krijgt. Hoe krijg je gratis YouTube Premium? Er zijn een paar manieren om gratis YouTube Premium te krijgen:
1. Als je lid bent van YouTube Red, krijg je automatisch YouTube Premium.
2. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefversie van YouTube Premium.
3. Als je student bent, kun je in aanmerking komen voor een gratis proefperiode van YouTube Premium.
4. Sommige draadloze providers bieden YouTube Premium gratis of met korting aan.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dienovereenkomstig, hoe werkt youtube familie?

YouTube Premium Family-leden toevoegen

  • Log in op de YouTube-website en ga naar youtube.com/premium/family.
  • Meld je aan voor de gratis proefmaand.
  • Vul je betaalgegevens in.
  • Nodig mensen uit die deel uitmaken van het gezin of de groep.
  • Via families.google.com kun je ook met het plusje extra gezinsleden toevoegen.
Je kunt ook vragen hoe activeer je youtube premium? YouTube Premium: lid worden of lidmaatschap verwijderen
  1. Open de YouTube-app op je telefoon of tablet.
  2. Log in op het Google-account waarmee je lid wilt worden.
  3. Selecteer je profielfoto > Betaalde lidmaatschappen.
  4. Start je kosteloze proefperiode (als je daarvoor in aanmerking komt).

Hoe werkt een abonnement op YouTube?

Je kunt je abonneren op kanalen die je leuk vindt. Zo zie je meer content van deze kanalen. De knop Abonneren vind je onder elke YouTube-video en op de pagina van een kanaal. Nadat je je op een kanaal hebt geabonneerd, worden nieuwe video's van dat kanaal in je abonnementsfeed weergegeven. Bovendien, wat is het verschil tussen youtube premium en youtube music? Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen YouTube Premium en YouTube Music. Ten eerste biedt YouTube Premium reclamevrije weergave, achtergrondweergave en offline bekijken van YouTube-video's. YouTube Music daarentegen is een standalone app die alleen muziekcontent biedt - geen video's. Daarnaast biedt YouTube Music een hogere kwaliteit audio-ervaring en functies zoals songteksten en aanbevelingen op basis van je luistergeschiedenis.

Bovendien, wat kost youtube kijken zonder reclame?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, want het verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen zeggen dat het gratis is om YouTube zonder reclame te bekijken, terwijl anderen zeggen dat het geld kost om dat te doen.

Door Vezza Kiefus

Vergelijkbare artikelen

Kan je YouTube Premium kopen met iDeal? :: Hoe geschiedenis Facebook bekijken?
Handige links