Huis > K > Kan Geen Video Afspelen Op Website?

Kan geen video afspelen op website?

Ga naar de Chrome-blog voor meer informatie.

  • Stap 1: Zet JavaScript aan. Voor sommige media is JavaScript vereist.
  • Stap 2: Check je extensies, plug-ins, cache en cookies.
  • Stap 3: Update Chrome.
  • Stap 4: Reset de Chrome-instellingen.
  • Stap 5: Reset je internetverbinding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, waarom krijg ik geen beeld op youtube?

YouTube kan een zwart scherm vertonen als uw webbrowser niet is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Het is mogelijk dat de plug-in Adobe Flash Player nog wordt gebruikt in oudere versies die niet meer door YouTube worden ondersteund. Oplossing: Over het algemeen worden sommige browsers automatisch bijgewerkt. Mensen vragen ook: kan geen youtube filmpjes afspelen op laptop? Als je nog steeds geen YouTube-video's kunt afspelen of zelfs niet kunt browsen, probeer dan een andere browser te gebruiken. Als u met een andere browser door video's kunt bladeren en deze kunt afspelen. Dan moet u mogelijk de browser opnieuw installeren waarmee u niet op YouTube kunt browsen.

Bovendien, is er een probleem met youtube?

Er is momenteel geen probleem met YouTube bekend. Hoe krijg ik YouTube terug? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om YouTube terug te krijgen kan variëren afhankelijk van het probleem dat je ondervindt. Enkele tips om YouTube weer aan de praat te krijgen, zijn het opnieuw opstarten van je apparaat, het controleren van je internetverbinding en ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van de YouTube-app gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dus, waarom kan ik geen video's bekijken?

Ik kan geen video in een app bekijken

Ga naar 'Mijn apps en games' en kijk of er een update klaarstaat voor de app onder het kopje 'Updates'; Werk het programma bij door op 'Updaten' te drukken; Start de app na het bijwerken opnieuw op en probeer het nog een keertje.
Waarom Laden videos niet? Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Kan je even controleren of er zeker geen Adblocker actief is op je toestel/in je internetbrowser? Sta zeker alle cookies (ook de indirecte) in je internetbrowser toe. Controleer of je over een stabiele internetverbinding beschikt.

Kan video niet afspelen op PC?

Als u de instellingen voor het afspelen van video's wilt openen, selecteert u de knop Start en typt u Instellingen. Selecteer Instellingen > Apps > Video afspelen. Hoe zet je YouTube in het zwart? Er is momenteel geen manier om YouTube helemaal zwart te maken, maar er zijn een paar manieren om de achtergrond donkerder te maken. Eén manier is om naar je accountinstellingen te gaan en het thema "donker" te selecteren. Dit maakt de achtergrond donkergrijs. Een andere manier is om de "Nachtmodus voor YouTube" extensie voor Google Chrome te installeren, die de kleuren op YouTube zal omkeren zodat de achtergrond zwart is en de tekst wit.

Daarvan, waarom kan mijn kind niet op youtube?

Er zijn een aantal redenen waarom uw kind geen toegang heeft tot YouTube. De eerste reden is dat YouTube in sommige landen is geblokkeerd. Als u YouTube probeert te openen vanuit een land dat dit heeft geblokkeerd, kunt u de site niet openen. De tweede reden is dat je kind misschien niet oud genoeg is om een YouTube-account aan te maken. YouTube vereist dat gebruikers minstens 13 jaar oud zijn om een account aan te maken. Als uw kind jonger is dan 13 jaar, kan het geen account aanmaken of toegang krijgen tot YouTube. De derde reden is dat de school of het district van je kind YouTube mogelijk heeft geblokkeerd. Veel scholen en districten blokkeren YouTube om te voorkomen dat leerlingen toegang krijgen tot ongepaste inhoud. Als de school of het district van je kind YouTube heeft geblokkeerd, heeft hij of zij geen toegang tot de site.

Door Spanjian Sheedy

Vergelijkbare artikelen

Waarom geen YouTube op Ziggo? :: Is muziek luisteren op YouTube gratis?
Handige links