Huis > W > Waarom Geen Youtube Op Ziggo?

Waarom geen YouTube op Ziggo?

Sinds 15 augustus wordt de Youtube app op de Mediabox XL niet langer door Youtube ondersteunt. Dit betekent dat de Youtube app per 15 augustus wordt verwijderd. Hier heeft Ziggo geen invloed op, want Ziggo is afhankelijk van de beslissingen van Youtube.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, waarom loopt mijn youtube steeds vast?

Waarbij het beeld schokkerig is, of steeds blijft hangen of laden? Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door een trage internetverbinding, of een te hoge instellingen van de YouTube videokwaliteit. Als je toch graag soepel beeld wilt hebben, dan kun je de videokwaliteit van de YouTube-video's lager instellen. Vervolgens, wat kost youtube zonder reclame? YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties.

Kan je verwijderde YouTube filmpjes terughalen?

Er is geen manier om een YouTube-video ongedaan te maken. Zodra een video is verwijderd, is deze permanent verwijderd van de servers van YouTube. Dus, hoe kan ik in contact komen met youtube? De beste manier om contact op te nemen met YouTube is door naar hun Helpcentrum te gaan en een verzoek in te dienen. U kunt ook contact opnemen via hun sociale mediakanalen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen waarom kan ik niet meer inloggen op youtube?

Als je niet kunt inloggen met je YouTube-gebruikersnaam, probeer dan in te loggen bij YouTube met je Google-account . Voer daarna hetzelfde wachtwoord in dat je gebruikt als je inlogt bij YouTube. Je logt nog steeds in bij hetzelfde account als altijd. Vervolgens, kan geen filmpjes bekijken op whatsapp? Er is misschien een probleem met je media player. Probeer vanuit de Google Play Store een andere media player te downloaden.

Waarom kan ik geen video's bekijken op Facebook?

Start je mobiele apparaat opnieuw op. Zorg ervoor dat je op je mobiele apparaat de meest recente versie van het besturingssysteem gebruikt. Controleer je internetverbinding: Als je internetverbinding langzaam is, kun je opnieuw verbinding maken met je Wi-Fi-netwerk of verbinding maken met een ander netwerk. Hoe video versneld afspelen Windows? Er zijn een paar dingen die u kunt doen om het afspelen van video's onder Windows te versnellen:
1. Sluit toepassingen die u niet gebruikt. Te veel programma's tegelijk open hebben staan kan uw computer vertragen.
2. Pas de energie-instellingen van uw computer aan. Als u uw computer in de spaarstand zet, kunt u video's sneller afspelen.
3. Werk uw videostuurprogramma's bij. Verouderde drivers kunnen ervoor zorgen dat het afspelen langzaam of haperend verloopt.
4. Wijzig de instellingen voor het afspelen van video's in uw mediaspeler. U kunt bijvoorbeeld proberen de instellingen voor "framerate" of "buffering" te verhogen.
5. Gebruik een andere mediaspeler. Sommige mediaspelers zijn beter in het afspelen dan andere.
6. Converteer uw videobestanden naar een ander formaat. Sommige formaten zijn efficiƫnter dan andere en kunnen leiden tot snellere afspeelsnelheden.

Waarom kan ik geen filmpjes versturen via WhatsApp?

De meest waarschijnlijke reden waarom je geen video's kunt verzenden via WhatsApp is omdat je telefoon geen actieve internetverbinding heeft. Om video's via WhatsApp te verzenden, moet je telefoon verbonden zijn met het internet zodat de WhatsApp-servers de video kunnen verwerken en verzenden.

Door Conrado

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je veel geld verdienen? :: Kan geen video afspelen op website?
Handige links