Huis > H > Hoe Moet Je Een Reservekopie Terugzetten?

Hoe moet je een reservekopie terugzetten?

Je back-up terugzetten vanaf een extern geheugen (USB)

  1. Sluit de bij je toestel geleverde USB adapter en USB-drive aan.
  2. Open de app Smart Switch Mobile. Kies 'EXTERNE OPSLAG' (Zwarte icoon in de rechterbovenhoek).
  3. Druk op de knop 'HERSTEL' om je back-up terug te zetten op je toestel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dus, hoe zet je automatisch synchroniseren uit iphone?

Je kunt op andere apparaten toegang krijgen tot de inhoud van je telefoon door het automatisch synchroniseren van inhoud in te schakelen. Druk op Instellingen. Druk op iTunes Store en App Store. Druk op de indicator naast het gewenste type inhoud om de functie in of uit te schakelen. Waar vind ik synchroniseren op iPhone? Ga op het iOS-apparaat naar Instellingen / Algemeen / Wi-Fi iTunes-synchronisatie en tik op de computer waarmee je wilt synchroniseren. Tik op de blauwe tekst Synchroniseer nu. De synchronisatie start ook automatisch als op de oplader is aangesloten.

Hoe iPhone loskoppelen van iCloud?

Er zijn twee manieren om een iPhone los te koppelen van iCloud. De eerste manier is om naar Instellingen > iCloud te gaan en de iCloud-functies die u niet wilt gebruiken uit te schakelen. Hierdoor wordt uw iPhone losgekoppeld van iCloud, maar blijven uw gegevens opgeslagen in iCloud. De tweede manier is om naar Instellingen > iCloud te gaan en op de knop "Account verwijderen" te tikken. Hierdoor wordt uw iCloud-account verwijderd en worden al uw gegevens uit iCloud gewist. En nog een vraag, hoe carburateurs synchroniseren? Aangenomen dat u tips wilt over het synchroniseren van carburateurs:
De eerste stap is ervoor te zorgen dat alle carburateurs gelijk zijn afgesteld. Dit kunt u doen door het stationair toerental en de mengselschroeven op elke carburateur op dezelfde stand in te stellen.
Vervolgens moet u een manier vinden om de luchtstroom door elke carburateur te meten. Dit kan met een manometer of een carburateurbalans.
Als u de luchtstroom hebt gemeten, kunt u de carburateurs zo afstellen dat ze allemaal evenveel lucht doorlaten. Dit zorgt ervoor dat de motor het juiste mengsel van brandstof en lucht krijgt.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dus, hoe synchroniseer ik mijn samsung?

Voor een Samsung-account:

  1. 1 Tik in het gedeelte "Accounts" op je Samsung-account.
  2. Uw Samsung-accountgegevens worden weergegeven.
  3. Details van de gegevens die zijn gesynchroniseerd tussen je Samsung-account en je smartphone worden weergegeven.
  4. 4 Druk op "Nu synchroniseren" om de synchronisatie te valideren.
Wat betekent synchronisatie staat aan? Synchroon of synchronisch = Gelijktijdig, op hetzelfde moment. Synchronisatie of synchroniseren is het doen gelijklopen.

En nog een vraag, hoe synchroniseer ik mijn iphone met mijn computer?

Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn iphone niet synchroniseren? Er kunnen diverse redenen zijn waarom een ​​iPhone niet wordt gesynchroniseerd. Het eerste dat je moet controleren, is of de computer waarmee je wilt synchroniseren, is aangesloten op het internet. Als dat niet het geval is, zal de synchronisatie niet doorgaan.
Controleer ook of de USB-kabel goed is aangesloten op de computer en de iPhone. Als de kabel beschadigd is of niet goed werkt, kan dit ook de oorzaak zijn dat de synchronisatie niet lukt.
Probeer vervolgens de iPhone te herstarten. Soms helpt dit om de problemen die de synchronisatie verhinderen, op te lossen.
Als de bovenstaande stappen niet helpen, raadpleeg dan de ondersteuningspagina van Apple voor meer informatie.

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone foto's?

Iphone foto's synchroniseren kan op verschillende manieren. Via iCloud of via iTunes.
iCloud:
1. Sluit je iPhone aan op wifi.
2. Ga naar 'Instellingen'.
3. Tik op je naam bovenaan.
4. Tik op 'iCloud'.
5. Zorg ervoor dat de schakelaar naast 'Foto's' aan staat.
6. Tik op 'Opties' naast 'Foto's'.
7. Selecteer 'Foto's uploaden'.
8. Je foto's worden nu automatisch geüpload naar iCloud zodra je de app Foto's gebruikt op je iPhone en je bent aangemeld bij iCloud.
iTunes:
1. Sluit je iPhone aan op je computer met een USB-kabel.
2. Open iTunes.
3. Klik in iTunes op het pictogram van je apparaat.
4. Klik op 'Foto's synchroniseren'.
5. Selecteer de optie 'Foto's synchroniseren'. iTunes synchroniseert automatisch de foto's op je iPhone met de foto's in de map 'Foto's'.

Door Ab

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je bij apps en gegevens iPhone? :: Hoe krijg ik de apps van mijn iPad op mijn iPhone?
Handige links