Huis > H > Hoe Kom Je Bij Apps En Gegevens Iphone?

Hoe kom je bij apps en gegevens iPhone?

Een iCloud-reservekopie op uw apparaat terugzetten

  1. Schakel het apparaat in.
  2. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm 'Apps en gegevens' komt.
  3. Log in bij iCloud met uw Apple ID.
  4. Kies een reservekopie.
  5. Wanneer u hierom wordt gevraagd, logt u in met uw Apple ID om uw apps en aankopen te herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je apps overzetten van Samsung naar iPhone?

Apps van Android overzetten naar iPhone is niet mogelijk. U moet deze handmatig op uw nieuwe iPhone zetten. Deze vindt u in de App Store en installeert u vervolgens op uw iPhone. Apps als Facebook en Whatsapp zet u moeiteloos over van Android naar iOS, maar betaalde apps moet u wel opnieuw aankopen in de App Store. Je kunt ook vragen waarom laden sommige apps niet? Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte. Er is minder dan 1 GB beschikbaar op je apparaat.

Kan app niet meer vinden op iPhone?

Als u een app op uw iPhone niet kunt vinden, is deze mogelijk verplaatst naar een ander scherm of een andere map, of is deze verwijderd. Om een ontbrekende app te vinden, veegt u naar rechts op uw iPhone om te zoeken, of gebruikt u Spotlight Search door naar beneden te vegen vanuit het midden van het startscherm. Als u de app nog steeds niet kunt vinden, is deze mogelijk verwijderd. Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik alles over op mijn nieuwe samsung? Er zijn een paar verschillende manieren om alles van uw oude Samsung telefoon over te zetten naar uw nieuwe Samsung telefoon. Eén manier is om Samsung SmartSwitch te gebruiken. Samsung SmartSwitch is een gratis app waarmee u gegevens van uw oude telefoon naar uw nieuwe Samsung-telefoon kunt overbrengen. Een andere manier om alles over te zetten naar je nieuwe Samsung telefoon is door gebruik te maken van een dienst als Samsung Cloud of Google Drive.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt?

Wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt? Zolang de simkaart in de andere telefoon past kun je er gewoon gebruik van maken. Het is dus niet zo dat de telefoon buiten werking raakt. Of en hoe je gebruik maakt van het mobiele netwerk heeft namelijk met de simkaart te maken. Waar zit de smart switch? Open Smart Switch op je nieuwe Samsung apparaat.

Op nieuwere apparaten vind je de app onder Instellingen> Clound en accounts> Smart Switch. Op oudere apparaten moet je de app misschien eerst downloaden in de Play Store.

Hoe kom ik bij het scherm apps en gegevens?

Je kunt nagaan welke gegevens en welke apps in je back-up zijn opgenomen.

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Google. Back-up.
  3. Bekijk onder Back-upgegevens van welke gegevens een back-up is gemaakt op je apparaat.
Waar vind ik profielen op iPhone? Om je profiel op je iPhone te vinden, ga je naar de app Instellingen en tik je vervolgens op je naam bovenaan. Je profiel bevat je naam, e-mailadres, telefoonnummer en adres.

Men kan zich ook afvragen: hoe verbind ik mijn iphone met bluetooth?

Er zijn twee manieren om je iPhone te koppelen met Bluetooth. De eerste is om de Bluetooth-functie in de instellingen van je iPhone te activeren. Ga hiervoor naar Instellingen -> Bluetooth en zet de schakelaar naar 'Aan'. Vervolgens kun je de lijst met Bluetooth-apparaten op je iPhone scannen en kiezen welk apparaat je wilt koppelen. De tweede manier is om de apparaatbeheerder in de instellingen van je iPhone te gebruiken. Ga hiervoor naar Instellingen -> Algemeen -> Apparaatbeheer. Hier kun je zien welke apparaatjes je iPhone heeft gekoppeld. Als je een nieuw apparaat wilt koppelen, klik je op 'Apparaat toevoegen'.

Door Ossy

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je apps op je SD kaart Samsung? :: Hoe moet je een reservekopie terugzetten?
Handige links