Huis > K > Kan Ik Youtube Premium Betalen Met Ideal?

Kan ik YouTube Premium betalen met iDeal?

Je kunt betaalmethodes toevoegen door het zijmenu in de Play Store te openen. Daar kies je 'Account' en vervolgens selecteer je 'Betaalmethoden'. Kies voor 'iDeal-betaling toevoegen' en selecteer vervolgens je bank om aan de slag te gaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betalen met iDEAL App Store?

Ga naar je profielpagina in de App Store en tik rechtsboven op je foto om met iDeal te betalen.

Is YouTube Premium Maandelijks opzegbaar?

YouTube Premium- en YouTube Music Premium-abonnees kunnen hun betaalde lidmaatschap altijd opzeggen, onderbreken of hervatten. Je kunt ook overstappen op een jaarlijks abonnement of een gezinsabonnement. Dienovereenkomstig, waarom betalen voor youtube? Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten.

Trouwens, is youtube premium gratis?

Nee, YouTube Premium is niet gratis. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefperiode, maar je moet een betaalmethode opgeven om YouTube Premium te kunnen blijven gebruiken nadat de proefperiode is afgelopen. Bovendien, wat zijn de kosten van youtube premium? Er zijn een paar verschillende prijsniveaus voor YouTube Premium. Het basisplan kost 11,99 dollar per maand en omvat toegang tot YouTube Music Premium, YouTube Originals en reclamevrij kijken op YouTube. Er is ook een gezinsabonnement van 17,99 dollar per maand voor maximaal 6 gezinsleden. En tot slot is er een studentenplan voor $6,99/maand.

Gerelateerde artikelen

Wat is een Premium Netflix abonnement?

Premium is het duurste abonnement en kost 15 euro per maand. Dit is met ingang van oktober 2021 verhoogd. In totaal kunnen vier personen tegelijk gebruik maken van de dienst, omdat de inhoud in dit pakket in Ultra HD-kwaliteit kan worden bekeken.

Kan Google pay met iDEAL?

Met Google Pay koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone. Vervolgens kunnen ze, net zoals met iDEAL, contactloos betalen in winkels en webshops. Trouwens, hoe premium opzeggen? Spotify Premium opzeggen doe je zo:

  1. Log op je Android-telefoon in op de Spotify-accountpagina;
  2. Tik op 'Accountoverzicht' aan de bovenkant van het scherm en kies 'Abonnement';
  3. Kies 'Wijzigen of annuleren', veeg naar beneden en selecteer 'Premium opzeggen';
  4. Bevestig je keuze door voor 'Ja, annuleren' te kiezen.

Wat is een premium lidmaatschap?

Wat is het? Een premium lidmaatschap biedt naast de voordelen van het basis lidmaatschap extra voordelen zoals het hebben van stemrecht, toegang tot sectievergaderingen en actief de koers van Federatie Veilig Nederland bepalen door zitting te nemen in een van de werkgroepen, denktanks en/of themagroepen. En nog een vraag, hoe verwijder ik een abonnement op youtube? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen die je moet nemen om een abonnement op YouTube te verwijderen, afhankelijk zijn van het specifieke abonnement dat je probeert op te zeggen. Over het algemeen kun je een YouTube-abonnement echter opzeggen door naar de YouTube-website te gaan, op het tabblad "Mijn account" te klikken en vervolgens "Abonnementen beheren" te selecteren in het menu. Daar zie je een lijst met alle abonnementen die momenteel actief zijn op je account. Om een abonnement te annuleren, klik je gewoon op de knop "Abonnement annuleren" naast het betreffende abonnement.

Wat kost YouTube zonder reclame?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit sterk kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte en omvang van het YouTube-kanaal, het aantal geproduceerde video's en de kwaliteit van de inhoud. Volgens sommige schattingen kunnen YouTube-kanalen echter tussen de 2.000 en 5.000 dollar per maand genereren zonder reclame.

Door Edee Watford

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen YouTube Premium en YouTube Music? :: Hoe Premium opzeggen?
Handige links