Huis > H > Hoe Kom Ik Op Youtube Op Tv?

Hoe kom ik op YouTube op tv?

Koppelen aan je smart-tv of streamingapparaat

Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon . Selecteer het apparaat waarnaar je wilt casten en wacht tot de apparaten zijn gekoppeld. Daarna wordt de video op je tv afgespeeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Waarom kan ik YouTube niet afspelen op tv?

De YouTube Flash-app voor oudere tv-modellen is sinds niet meer beschikbaar. Als je tv-model van 2012 of eerder is, heb je waarschijnlijk deze oudere versie van de YouTube-app. In 2012 zijn YouTube en onze apparaatpartners begonnen met het distribueren van een HTML5-versie van de YouTube-app voor tv's. Welke zender is YouTube Bij ziggo? Om Youtube video's te bekijken druk je op de terugknop van je afstandsbediening. Vervolgens druk je op het pijltje naar links en druk je nog twee keer op OK. Nu worden per categorie alle tv apps van de Ziggo geopend. In de categorie TV&Video vind je ook de Youtube app.

Is YouTube gratis?

Ja, YouTube is een gratis website. Je kunt video's bekijken zonder een account aan te maken, maar je moet wel een account aanmaken om video's te uploaden, commentaar achter te laten of een afspeellijst aan te maken. Je kunt je ook aanmelden voor YouTube Red, een betaald abonnement dat advertenties verwijdert, je offline video's laat bekijken en je toegang geeft tot exclusieve inhoud. Waarom geen YouTube op Ziggo? Er zijn een paar redenen waarom YouTube niet beschikbaar is op Ziggo. Ten eerste is Ziggo een aanbieder van kabeltelevisie en is YouTube een streaming videodienst. Ten tweede heeft Ziggo geen contract met YouTube op grond waarvan zij de dienst aan haar klanten kan aanbieden. Ten slotte vereist YouTube een snelle internetverbinding, en Ziggo biedt niet in alle gebieden snel internet aan.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Hoe kom ik op YouTube?

Een persoonlijk kanaal maken

  1. Log in bij YouTube op een computer of op de mobiele site.
  2. Klik op je profielfoto. Een kanaal maken.
  3. Je wordt gevraagd een kanaal te maken.
  4. Controleer de gegevens (met de naam en foto van je Google-account) en bevestig dat je het kanaal wilt maken.
Waar vind ik de tv code? De modelcode staat op de verpakkingsdoos of op de sticker aan de achterkant van je tv. Je kunt het ook vinden in het menu van je tv: 1 Toets de menu-knop van de afstandsbediening in.

Daarvan, hoe moet je youtube installeren?

Kijk op je smartphone of tablet naar YouTube met de YouTube-app. Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Hoe krijg ik YouTube terug op mijn Smart TV? Er zijn een paar manieren om YouTube weer op je smart TV te krijgen. De eerste manier is om te controleren of er een YouTube-app beschikbaar is op uw smart-tv. Als die er is, opent u gewoon de app en meldt u zich aan met uw YouTube-account. Als er geen YouTube-app beschikbaar is, kun je proberen een streamingapparaat zoals een Roku of Chromecast te gebruiken. Hiervoor moet je het streaming-apparaat aansluiten op je tv en je vervolgens aanmelden bij je YouTube-account op het apparaat.

Hoe krijg ik YouTube weer op mijn Samsung tv?

Er zijn een paar verschillende manieren om YouTube terug te krijgen op je Samsung TV. De eerste manier is om naar de instellingen van uw tv te gaan en de optie "bron" of "invoer" te vinden. Vanaf hier zou je "YouTube" moeten kunnen selecteren als ingang. Als deze optie niet beschikbaar is, moet u mogelijk de firmware van uw tv bijwerken. De tweede manier om YouTube terug te krijgen op uw Samsung TV is door een streamingapparaat zoals een Roku of Chromecast te gebruiken. U moet het streamingapparaat op uw tv aansluiten en vervolgens inloggen op uw YouTube-account.

Door Sherwood

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet op YouTube? :: Waarom kan ik geen YouTube casten?
Handige links