Huis > H > Hoe Doe Je Control F Op Mac?

Hoe doe je Control F op Mac?

Command-F: Items in een document zoeken of een zoekvenster openen. Command-G: Opnieuw zoeken: het volgende exemplaar van het eerder gevonden item zoeken. Druk op Shift-Command-G om het vorige exemplaar te zoeken. Command-H: De vensters van het programma op de voorgrond verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe remt adaptive cruise control?

Een variant hierop is de adaptieve cruise control. Het snelheidscontrolesysteem houdt een veilige afstand tot de auto voor je. Als er een auto voor u rijdt, remt uw auto automatisch af.

Hoe doe je speciale tekens op Mac?

Snel speciale tekens en symbolen vinden

Druk simpelweg CTRL + Command + Spatiebalk en het menu verschijnt. Hier kun je in de zoekbalk naar speciale tekens en symbolen zoeken. Het menu is exact op dezelfde manier ingedeeld als op iPhone of iPad.
Trouwens, hoe zoek je iets in een tekst macbook? Tip: Met de sneltoetsen Ctrl + f (Windows, Linux en Chrome OS) of ⌘ + f (Mac) kun je ook snel een woord of woordgroep vinden.

Hoe kan je zoeken in een bestand?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u een bestand op een computer kunt zoeken:
1. Open het menu Start door op het Windows-logo linksonder in het scherm te klikken en klik vervolgens op de zoekbalk.
2. Typ de naam van het bestand dat u zoekt. Als u zich een deel van de naam herinnert, maar niet de hele naam, kunt u een sterretje gebruiken als jokerteken. Als u bijvoorbeeld een bestand zoekt dat "report.doc" heet, maar u weet de naam niet meer precies, kunt u "report.doc*" typen.
3. Klik op de knop Zoeken. Er verschijnt een lijst met resultaten.
4. Als het bestand dat u zoekt in de lijst met resultaten staat, klikt u erop om het te openen. Staat het niet in de lijst met resultaten, probeer dan uw zoekopdracht te verfijnen door meer informatie toe te voegen in de zoekbalk. Je kunt ook vragen hoe vind ik grote bestanden op mijn mac? Er zijn een paar manieren om grote bestanden op je mac te vinden. Eén manier is om de Finder-applicatie te gebruiken. Open hiervoor een Finder-venster en klik op de optie "Al mijn bestanden" in de zijbalk. Dit toont u alle bestanden op uw mac, gesorteerd op grootte. Een andere manier om grote bestanden te vinden is de optie "Opslag" in het menu Over deze Mac. Dit laat je zien hoe je opslagruimte wordt gebruikt, en je kunt zien welke mappen de meeste ruimte innemen. Tot slot kun je een programma van derden, zoals DaisyDisk, gebruiken om je Mac te scannen op grote bestanden.

Gerelateerde artikelen

Wat kost cruise control inbouwen VW Up?

De installatie bestaat uit de originele stuurkolomhendel. Er is een kabelset die wordt gemonteerd en aangesloten.

Dus, hoe doe je f9 op mac?

De functietoetsen weergeven

  1. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Toetsenbord'.
  2. Klik op 'Toetscombinaties' bovenaan het venster en selecteer vervolgens 'Functietoetsen' in de lijst aan de linkerkant.
  3. Klik op de knop 'Voeg toe' (+), selecteer een app en klik op 'Voeg toe'.
Wat doet Control H? Ctrl-H: Vinden en Vervangen (Replace) Ctrl-I: Cursief maken (Italic) Ctrl-J: Uitlijnen (Justify)

Hoe typ je een uitroepteken macbook?

Voer zo op Android-toestellen een uitroepteken in:

  1. Tik op de plek waar u een uitroepteken wilt typen.
  2. Tik op de toets met de tekens ? 123, 123, !# 1 of met een glimlachende emoticon.
  3. Tik op het uitroepteken: !
Dit in overweging nemend, hoe doe je een dollarteken? Er zijn een paar manieren om een dollarteken te doen, afhankelijk van de context. Als u een dollarteken ($) op een toetsenbord wilt typen, kunt u op Shift+4 drukken. Als u een dollarteken wilt invoegen in een Word-document, kunt u op het tabblad Invoegen klikken, vervolgens op de knop Symbool, en naar beneden scrollen naar het dollarteken. U kunt ook de sneltoets Alt+0128 gebruiken.

Waar vind ik symbolen op mijn toetsenbord?

Er zijn een paar plaatsen waar u symbolen op uw toetsenbord kunt vinden:
-De cijfertoetsen aan de bovenkant van het toetsenbord hebben ook symbolen erboven. De cijfertoets 3 heeft bijvoorbeeld ook het symbool # erboven.
Er zijn ook specifieke toetsen voor symbolen. Zo worden de toetsen met het ~ of ` symbool meestal gebruikt om symbolen te typen zoals die in programmeertalen worden gebruikt.
Er zijn ook zogenaamde functietoetsen. Op deze toetsen staan symbolen of woorden die aangeven wat ze doen. De F1-toets bijvoorbeeld wordt meestal gebruikt om helpmenu's te openen. Om symbolen te typen met deze toetsen, moet je meestal de "Shift"-toets ingedrukt houden en dan de functietoets indrukken. Om bijvoorbeeld het symbool @ te typen, houdt u de Shift-toets ingedrukt en drukt u op de toets 2.

Door Yumuk Cuffari

Vergelijkbare artikelen

Hoe woord zoeken in tekst iPhone? :: Hoe kan ik dubbele waarden uit Excel filteren?
Handige links