Huis > H > Hoe Woord Zoeken In Tekst Iphone?

Hoe woord zoeken in tekst iPhone?

Tik op de deelknop onder in het scherm: dit is het vierkantje met het pijltje naar boven. Scrol in de onderste rij naar rechts en tik op het loepje met daaronder 'Zoek op pagina'. Typ in het invoerveld het woord of de zin waarnaar je zoekt en tik op 'Zoek'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Mensen vragen ook: hoe zoek je in safari?

Safari

Je kunt naar een bepaald woord of een bepaalde zin op een pagina zoeken.

  1. Tik op. en tik vervolgens op 'Zoek op pagina'.
  2. Typ het woord of de zin in het zoekveld.
  3. Tik op. om naar andere vindplaatsen van de zoekterm te gaan.
Hoe zoek je op Safari? Open Safari als je dat nog niet gedaan hebt, en navigeer naar de webpagina die je wilt doorzoeken. Druk op je toetsenbord op Command+F en er verschijnt een zoekveld onder de adresbalk waarin je je zoekopdracht kunt typen. Druk vervolgens op Enter.

Hoe kun je zoeken in een pdf bestand?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand te doorzoeken:
1. Als u het PDF-bestand in een PDF-reader hebt geopend, kunt u meestal de ingebouwde zoekfunctie gebruiken om naar specifieke woorden of zinnen te zoeken.
2. U kunt ook een speciaal PDF-zoekprogramma zoals PDFelement gebruiken. Met dit type tool kunt u zoeken naar woorden of zinnen in meerdere PDF-bestanden tegelijk.
3. Tot slot kunt u een algemene zoekmachine zoals Google gebruiken om te zoeken naar PDF-bestanden die het woord of de zin bevatten die u zoekt. En nog een vraag, waar vind ik de zoekfunctie? De zoekfunctie bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm. Het is een vergrootglaspictogram.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kom ik in Documenten?

Je kunt een van de volgende methoden gebruiken om naar je bestanden te zoeken in Windows 10. Zoeken vanaf de taakbalk: Typ de naam van een document (of een trefwoord hieruit) in het zoekvak op de taakbalk. Je ziet de resultaten voor alle documenten op je pc en in OneDrive onder Beste overeenkomst. Hoe kun je zien hoe groot een bestand is? Rechtermuisknop op bestand ==> Toon info.

Wat is de rechtermuisknop op een macbook?

Als je daarmee gebruik wilt maken van de rechtermuisknop, zul je ook hier nog steeds moeten "control klikken". In Leopard heeft Apple hier een oplossing om dit zonder "control klik" te bereiken. Wanneer je daarna twee vingers op het stuurvlak plaatst en klikt op de muisknop, dan verschijnt het rechtermuisknop menu. Waar staan IOS bestanden op Mac? De IOS-bestanden op Mac worden opgeslagen in de map Bibliotheek.

Mensen vragen ook: hoe cijfers typen op mac?

Er zijn een paar verschillende manieren om getallen te typen op een Mac. Eén manier is om de bovenste rij cijfers op je toetsenbord te gebruiken. Om dit te doen, houdt u gewoon de "fn"-toets ingedrukt, die zich linksonder op uw toetsenbord bevindt, en typt u vervolgens het gewenste nummer.
Een andere manier om getallen te typen op een Mac is door de "Character Viewer" functie te gebruiken. U opent het programma "Systeemvoorkeuren", klikt op het pictogram "Toetsenbord" en selecteert de optie "Tekenweergave" in het tabblad "Toetsenbord". Dit opent een klein venster waarin u verschillende tekens kunt invoegen, waaronder nummers.
Tenslotte kun je de "Toetsenbordviewer" ook gebruiken om getallen te typen op de Mac. Deze functie is vergelijkbaar met de functie "Tekenweergave", maar biedt een groter en meer aanpasbaar toetsenbord dat u kunt gebruiken. Om deze functie te gebruiken, opent u het programma "Systeemvoorkeuren", klikt u op het pictogram "Toetsenbord" en selecteert u de optie "Toetsenbordweergave" op het tabblad "Toetsenbord".

Door Ocana

Vergelijkbare artikelen

Hoe zoekfunctie Outlook instellen? :: Hoe doe je Control F op Mac?
Handige links