Huis > W > Wat Is Er Trending?

Wat is er trending?

Hierdoor vind je nu trending zoekopdrachten tijdens het zoeken. Dit betekent dat als je op de zoekbalk tikt, er onder 'Wat is er trending' staat met een lijst populaire zoekopdrachten. Deze trending zoekopdrachten zijn te herkennen aan blauwe icoontjes met een wit pijltje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik trending zoekopdrachten verwijderen?

Op je telefoon of tablet, open de app, tik op je profielfoto of initiaal rechtsboven, en schakel trending zoekopdrachten uit. Er zijn instellingen. Algemeen, schakel autoaanvullen bij zoekopdrachten uit.

Waarom geschiedenis wissen?

In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit. Wat dit betreft, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? Als je een gegevenstype synchroniseert en dit verwijdert op je Android-apparaat, wordt het overal verwijderd waar het wordt gesynchroniseerd. Het wordt verwijderd van andere apparaten en uit je Google-account. op je Android-telefoon of -tablet. Instellingen.

Men kan zich ook afvragen: hoe wis ik mijn geschiedenis op mijn iphone?

Om uw geschiedenis op uw iPhone te wissen, moet u naar uw Instellingen-app gaan en vervolgens naar uw Safari-app. Zodra u in Safari bent, moet u naar de onderkant scrollen en op de knop Geschiedenis en websitegegevens wissen tikken. Hoe lang mag Google je gegevens bewaren? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat dit afhangt van een aantal factoren, waaronder het type gegevens in kwestie, de reden(en) waarvoor ze zijn verzameld en het interne beleid van Google zelf. Over het algemeen bewaart Google de meeste soorten gegevens echter ten minste 18 maanden, en vaak veel langer.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik trending zoekopdrachten uit?

U kunt trending zoekopdrachten uitschakelen via een mobiele browser. Onder autoaanvullen, laat geen populaire zoekopdrachten zien.

Daarvan, hoe verwijder ik de zoekopdrachten in google?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.
Waar blijft de verwijderde geschiedenis? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Wat betekent automatisch aanvullen?

Automatische aanvulling, ook wel auto-aanvullen of autocomplete genoemd, is een optie die door veel broncode-editors, tekstverwerkers en webbrowsers gebruikt wordt. Bij automatisch aanvulling voorspelt het programma het woord of de zin die de gebruiker wil typen zonder dat deze dit al volledig heeft ingetikt. Trouwens, wat gebeurt als je je browser zo instelt dat hij gegevens die je invult in formulieren opslaat? Wanneer u uw browser zo instelt dat gegevens die u in formulieren invoert, worden opgeslagen in de cache van de browser. De volgende keer dat u de pagina bezoekt, vult de browser de formuliervelden automatisch in met de gegevens uit de cache.

Hoe werkt autofill?

Wanneer u begint te typen in een formulierveld op een webpagina, kijkt de browser door eerdere invoer in dat veld om te zien of er een overeenkomst is. Als er een overeenkomst is, vult de browser de rest van het veld automatisch voor u in.

Door Mady Kinchens

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik geschiedenis op Facebook? :: Hoe krijg ik mijn oude e-mailadres terug?
Handige links