Huis > W > Waar Vind Ik Geschiedenis Op Facebook?

Waar vind ik geschiedenis op Facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik onder je profielfoto op en tik vervolgens op Activiteitlogboek. Tik onderaan op Activiteitgeschiedenis bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar vind ik geschiedenis?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Je kunt ook vragen hoe verwijder je berichten die je hebt gezien op facebook? Klik op je profielfoto en tip je de drie puntjes die naast 'Toevoegen aan verhaal' staan. Selecteer 'Activiteitenlogboek'. Hier kun je de Facebook-berichten die je wilt verwijderen selecteren door er op te tikken. Bevestig je keuze en verwijder de oude berichten.

Trouwens, wat heb ik voor het laatst opgezocht?

Het laatste wat u hebt opgezocht was waarschijnlijk het resultaat van een zoekopdracht in een zoekmachine, tenzij u onlangs uw zoekgeschiedenis hebt gewist. Afhankelijk van de gebruikte zoekmachine kan het specifieke antwoord op uw vraag verschillen. Als u echter een gewone zoekmachine zoals Google gebruikt, zijn de stappen om uw vorige zoekopdracht terug te vinden als volgt:
1. Ga naar Google.com en meld u aan bij uw account, als u nog niet bent aangemeld.
2. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op het pictogram dat uw profiel voorstelt (meestal een cirkel met uw initiaal erin).
3. Er verschijnt een uitklapmenu. Klik in dit menu op "Account".
4. Dit brengt u naar uw Google-accountpagina. Aan de linkerkant van de pagina staat een navigatiebalk met verschillende opties. Klik op de optie die zegt "Gegevens & personalisatie."
5. In de sectie "Gegevens & personalisatie" zal er een subsectie zijn genaamd "Web- & App-activiteit." Klik op de optie "Activiteit beheren."
6. Dit brengt u naar uw activiteitspagina. Hier kunt u al uw activiteiten uit het verleden bekijken, inclusief zoekopdrachten. Rechts van elke activiteit staat een pictogram met drie puntjes. Klik op dit pictogram en selecteer "Verwijder items."
7. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u deze activiteit wilt verwijderen. Klik op "OK."
8. Uw vroegere zoekactiviteit wordt nu verwijderd. Dus, hoe kan ik de geschiedenis wissen? In de meeste browsers kunt u uw geschiedenis wissen door op Ctrl+Shift+Delete (Windows) of Command+Shift+Delete (Mac) te drukken. Er verschijnt dan een dialoogvenster waarin u de soorten gegevens kunt selecteren die u wilt wissen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, waar vind ik een persoonlijk bericht op facebook?

Ga naar je inbox: aan de linkerkant van je Facebook-account zie je 'berichten' staan. Klik erop en je komt in je gewone, reguliere inbox. Dit zijn berichten van alle mensen die jouw vrienden zijn. Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn activiteiten? Activiteit vinden

  1. Ga naar je Google-account.
  2. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy.
  3. Klik onder Geschiedenisinstellingen op Mijn activiteit.
  4. Zo bekijk je je activiteit: Browse door je activiteit, geordend op datum en tijd.

Wat betekent verborgen op profiel?

Dingen die je hebt verborgen in je profiel, kunnen nog steeds op andere plekken op Facebook worden weergegeven, zoals het nieuwsoverzicht en in zoekresultaten (bijvoorbeeld als je een foto of bericht met iemand hebt gedeeld). Dienovereenkomstig, kan iemand mijn geschiedenis zien? Ja, als u bent ingelogd op uw account, kan iedereen met toegang tot uw account uw geschiedenis zien. Dit omvat uw zoekgeschiedenis, browsegeschiedenis en aankoopgeschiedenis. U kunt uw eigen geschiedenis bekijken door naar uw accountinstellingen te gaan en "Geschiedenis" te selecteren. Als u uw geschiedenis privé wilt houden, kunt u een privésessie aanmaken.

Mensen vragen ook: hoe kom ik in de geschiedenis van mijn computer?

Aangenomen dat u de browsegeschiedenis van uw computer bedoelt, zijn er een paar manieren om daar toegang toe te krijgen.
Als u de Google Chrome browser gebruikt, kunt u uw surfgeschiedenis bekijken door op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het browservenster te klikken en vervolgens "Geschiedenis" in het uitklapmenu te selecteren.
Als u de Mozilla Firefox-browser gebruikt, kunt u uw surfgeschiedenis bekijken door op de drie streepjes in de rechterbovenhoek van het browservenster te klikken en vervolgens "Geschiedenis" in het vervolgkeuzemenu te selecteren.
Als u de Microsoft Edge-browser gebruikt, kunt u uw surfgeschiedenis bekijken door op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het browservenster te klikken en vervolgens "Geschiedenis" in het vervolgkeuzemenu te selecteren.
Als u de Safari-browser gebruikt, kunt u uw surfgeschiedenis bekijken door op het tabblad "Geschiedenis" in de bovenste menubalk te klikken.

Door Kirshbaum Schendel

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je zoekgeschiedenis Facebook? :: Wat is er trending?
Handige links