Huis > H > Hoe Verwijder Je Zoekgeschiedenis Facebook?

Hoe verwijder je zoekgeschiedenis Facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik onder je profielfoto op en tik vervolgens op Activiteitlogboek. Tik bovenaan op Filteren en scrol vervolgens naar beneden en tik op Zoekgeschiedenis. Tik linksboven op Zoekgeschiedenis wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe verwijder je Zoekopdrachten Google?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.
Waar vind ik geschiedenis? Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht.

Waar vind ik mijn Activiteitenlogboek op Facebook?

Het activiteitenlogboek is een functie op Facebook waarmee u uw activiteiten op de site kunt bekijken en beheren. Om uw activiteitenlogboek te bekijken:
1. Ga naar je profiel.
2. Klik rechtsboven je omslagfoto op de pijl omlaag.
3. Selecteer Activiteitenlogboek.
In je activiteitenlogboek kun je:
je activiteiten filteren op categorie, zoals berichten waar je in getagd bent, foto's, video's, notities en vrienden.
Je activiteit bewerken of verwijderen. Ga hiervoor met de muis over een activiteit en klik op het potloodpictogram of het X-pictogram.
Ga naar de activiteit. Als u bijvoorbeeld op een foto klikt, gaat u naar de pagina van die foto.
Verberg een activiteit van je profiel of tijdlijn zonder het te verwijderen. Ga hiervoor met de muis over een activiteit, klik op de pijl omlaag en vervolgens op Verbergen van tijdlijn.
Een pagina, groep of bericht verwijderen.
Deel een activiteit op je tijdlijn. Ga hiervoor met de muis over een activiteit, klik op de pijl omlaag en klik op Delen op de tijdlijn. Hoe verwijder je zoekwoorden? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de methode voor het verwijderen van trefwoorden zal variëren afhankelijk van de software die je gebruikt. Echter, in het algemeen zou U sleutelwoorden moeten kunnen verwijderen door ze te selecteren en dan te verwijderen of door een sleutelwoord management tool te gebruiken om ze te verwijderen van Uw account.

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Trouwens, waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?

Je Google-account beheren.

Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan.
Hoe krijg je iets van Google af? Zoekresultaten verwijderen

Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan.

Daarvan, hoe kun je geschiedenis terughalen?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Kan iemand mijn geschiedenis zien? Nee, alleen jij kunt je geschiedenis zien.

Hoe kom ik in de geschiedenis van mijn computer?

Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot de geschiedenis van uw computer. Eén manier is om het tabblad "Geschiedenis" in uw webbrowser te gebruiken. Dit toont u een lijst van websites die u onlangs hebt bezocht. Een andere manier is het openen van de map "Geschiedenis" op uw computer. Deze map bevat een overzicht van alle bestanden en mappen die u onlangs hebt geopend.

Door Velma Lumsdon

Vergelijkbare artikelen

Waarom komt tag niet op tijdlijn? :: Waar vind ik geschiedenis op Facebook?
Handige links