Huis > W > Welke Apps Zijn Beschikbaar Op Webos?

Welke apps zijn beschikbaar op WebOS?

WebOS 5.0 – Handige apps

  • Streaming diensten video: Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney+, Google Play Films & TV, Rakuten TV.
  • Streaming diensten muziek: Spotify, Deezer, Digital Concert Hall (Berliner Philharmoniker)
  • Voor Nederland zijn er NPO, RTL XL, Kijk, NL Ziet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe installeer ik een app op mijn LG Smart TV?

Apps installeren op je LG smart tv

  1. Stap 1. Open het beginscherm.
  2. Stap 2. Ga naar de LG content store.
  3. Stap 3. Open de Apps optie.
  4. Stap 4. Zoek een app.
  5. Stap 5. Installeer een app.
  6. Stap 6. Open de bewerkingsmodus.
  7. Stap 7. Verplaats de app.
  8. Stap 8. Verwijder de app.
Bovendien, kan geen apps downloaden philips tv? Gebruik de pijl omlaag om te selecteren: Settings > [Auto-update apps] (Apps automatisch bijwerken) > [Auto-update apps at any time] (Apps op elk moment automatisch bijwerken). Druk op OK op de afstandsbediening om de selectie vast te leggen. Het automatisch bijwerken is nu geactiveerd. Controleer of de app weer werkt.

Je kunt ook vragen waarom doen sommige apps het niet meer?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom sommige apps niet meer werken. De app is mogelijk niet langer compatibel met het apparaat of besturingssysteem, de app kan uit de app store zijn verwijderd, of de app kan zijn stopgezet. Waarom krijg ik Viaplay niet op mijn tv? Er zijn een paar redenen waarom u Viaplay niet op uw TV kunt krijgen. De eerste reden kan zijn dat uw tv niet compatibel is met Viaplay. Om te controleren of uw tv compatibel is, kunt u de website van Viaplay bezoeken en de lijst met compatibele apparaten bekijken. Als uw tv niet op de lijst staat, is hij niet compatibel met Viaplay.
Een andere reden waarom u Viaplay niet op uw tv kunt ontvangen, kan zijn dat u geen sterke internetverbinding hebt. Viaplay vereist een minimale internetsnelheid van 3 Mbps om goed te kunnen werken. U kunt uw internetsnelheid controleren door een snelheidstest uit te voeren op uw computer of mobiele apparaat.
Als u een compatibele tv en een voldoende sterke internetverbinding hebt, maar nog steeds problemen met de toegang tot Viaplay, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe ontvang ik Viaplay op mijn tv?

Dit doe je door via je smartphone of tablet verbinding te maken met hetzelfde netwerk als je Chromecast of Apple TV, waarna je met je afstandsbediening naar het aangesloten apparaat gaat. Daarna kun je de Viaplay app openen op je smartphone of tablet en beginnen met casten naar de televisie. Bovendien, waar kan ik viaplay app downloaden? App van Viaplay is sinds 28 februari 2022 te downloaden

De app voor Viaplay is nu onder andere hier in de Google Play Store en hier in de Apple App Store te downloaden.

Daarvan, hoe moet je een app installeren?

Apps opnieuw installeren of weer inschakelen

  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.
Waar kan ik Viaplay kijken? Je kunt Viaplay vinden op de website www.viaplay.nl. Viaplay is ook beschikbaar op smartphones en tablets met de Viaplay-app.

Hoe kun je Formule 1 kijken zonder Ziggo?

Ziggo is een Nederlandse tv-aanbieder die een aantal zenders met Formule 1-uitzendingen heeft, zoals Ziggo Sport Totaal en Ziggo Sport Go. Als je geen Ziggo-abonnement hebt, kun je deze zenders niet bekijken.

Door Idalina Loury

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een app uit? :: Hoe installeer ik via Play op Smart TV?
Handige links