Huis > H > Hoe Installeer Ik Zoom Op Een Chromebook?

Hoe installeer ik Zoom op een Chromebook?

Je downloadt en installeert namelijk geen zelfstandige app, maar een extensie voor de Google Chrome-browser. Voor de Google Chrome-browser heeft Google een zogenaamde web store klaargestoomd. In die store vind je verschillende extensies voor de browser, waaronder dus die van Zoom.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Wat dit betreft, hoe werkt zoom op chromebook?

“Zoom-client moet worden geüpgraded om deel te nemen aan deze vergadering.” Als u wilt deelnemen aan vergaderingen op een Chromebook, moet u moet u de nieuwe Zoom PWA-app downloaden van internet of via deze link op Google Play Store. Waar kan ik Zoom downloaden? 1. Ga naar de download pagina van Zoom: https://zoom.us/download 2. Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads) 3. Installeer het op je computer.

Hoe maak ik een Zoom vergadering aan?

Er zijn een paar stappen in het maken van een Zoom vergadering. De eerste stap is het downloaden van de Zoom app op je computer of telefoon. Zodra de app gedownload is, open je de app en log je in. Nadat je bent ingelogd, klik je op de "Create a Meeting" knop. Dit opent een nieuwe pagina waar u de instellingen voor uw vergadering kunt kiezen. Kies de datum, tijd en duur van de vergadering. U kunt ook kiezen of u de vergadering alleen via video of alleen via audio wilt laten verlopen. Zodra u de instellingen voor uw vergadering hebt gekozen, klikt u op de knop "Vergadering aanmaken". Dit zal uw vergadering aanmaken en uitnodigingen versturen naar de mensen die u hebt gekozen om uit te nodigen. Hoe werkt teams op Chromebook? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van het team en de specifieke workflow die ze hebben opgezet. In het algemeen kunnen teams echter werken op Chromebooks door Google Drive en Google Docs te gebruiken om samen te werken aan documenten, sheets en dia's. Ze kunnen ook communiceren via Hangouts of Chat.

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een Zoom abonnement af?

Klik aan de linkerkant van het menu op Accountbeheer en vervolgens op Facturering onder Huidige plannen om uw huidige abonnement te vinden. Als u op Abonnement opzeggen klikt, wordt u gevraagd om aan te geven waarom u wilt opzeggen.

Kun je Zoom gebruiken zonder te downloaden?

Als u geen toegang hebt tot apps - of er geen hebt geïnstalleerd - kunt u Zoom in een browser uitvoeren. Zelfs als u wel Zoom-apps hebt, kunt u Zoom in plaats daarvan in een browser uitvoeren. Kan Zoom op de laptop? ZOOM is een programma voor video communicatie. Met dit programma kan je groepsgesprekken voeren waarbij je elkaar ziet en hoort (tot 50 deelnemers). Het programma kan geïnstalleerd worden op alle apparaten (Windows computer, MacBook, tablet, Iphone, Android smartphone, Chromebook).

Hoe krijg ik Zoom op tv?

Voor Android-gebruikers

Open de Zoom-app en selecteer de spiegelknop om verbinding te maken met je tv. Als alternatief kunt u ook de QR-scanoptie gebruiken om direct en gemakkelijk verbinding te maken. Start de Zoom-app voor tv, neem deel aan een vergadering en geniet van videoconferenties op een groot scherm.
Hoe maak je groepen in Zoom? Een groep aanmaken in Zoom:
1. Log in op uw Zoom-account.
2. Klik op het tabblad "Contacten".
3. Klik op de knop "Nieuw Contact".
4. Voer de naam, het e-mailadres en/of het telefoonnummer in van de persoon die u aan uw groep wilt toevoegen.
5. Klik op de knop "Maken".
6. Herhaal stap 4-5 voor elke persoon die u aan uw groep wilt toevoegen.
7. Zodra u alle gewenste contacten hebt toegevoegd, klikt u op de knop "Gereed".
8. Uw groep verschijnt nu in uw lijst "Contacten".

Dienovereenkomstig, wat zijn de kosten van zoom?

Zoom is een tool voor videoconferenties die begint bij $14,99/maand/host voor hun Pro-plan. Dit plan omvat 40 minuten vergadertijd en 100 deelnemers. Hun Business-plan is $19,99/maand/host en omvat 24/7 ondersteuning, opname van vergaderingen en onbeperkte cloud-opslag. Hun Enterprise-plan kost $19,99/maand/host voor de eerste 100 deelnemers en $0,15/maand/extra deelnemer boven de 100. Dit plan omvat een toegewijde customer success manager, geavanceerde beheerfuncties en API-toegang.

Door Jasmina

Vergelijkbare artikelen

Heb je een account nodig voor Zoom? :: Kan Zoom op de laptop?
Handige links