Huis > W > Welke Zoom Licentie Heb Ik Nodig?

Welke Zoom licentie heb ik nodig?

Licentie

Maak een account aan op www.zoom.us. Een betaald account (< 20 euro per maand) geeft voldoende tools om uit de voeten te kunnen. Met een gratis account kun je video-bellen en chatten, maar geen opname in de cloud opslaan (en dat is wel handig ivm capaciteit van je eigen laptop) en break-outsessies organiseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe plan ik een meeting met Zoom?

Meeting inplannen op Zoom

  1. Open Zoom en klik op Sign in.
  2. Klik het hoofdscherm van Zoom op Schedule om een vergadering in te plannen.
  3. Je hebt nu een aantal opties voor de instellingen van je vergadering.
  4. Je ingeplande vergadering vind je terug onder de knop Meetings bovenaan.
Je kunt ook vragen hoe krijg je bij zoom iedereen in beeld? Klik op de drie puntjes bij de deelnemer die je in de spotlight voor iedereen wilt plaatsen of wilt pinnen. Klik op Pin om een deelnemer te pinnen, deze deelnemer blijft dan in beeld staan. Klik op Add spotlight voor everyone om een deelnemer in de spotlight te plaatsen.

Dus, waarom kan ik niet inloggen op zoom?

Er zijn een paar redenen waarom u niet kunt inloggen op Zoom:
-U voert uw gegevens verkeerd in. Zorg ervoor dat u uw e-mailadres en wachtwoord correct invoert.
-Als u inlogt met uw SSO (Single Sign-On), zorg er dan voor dat u het juiste domein invoert.
Uw account is mogelijk geschorst door Zoom. Als u denkt dat uw account ten onrechte is geschorst, neem dan contact op met Zoom Support.
Uw account kan verlopen zijn. Als uw account is verlopen, neem dan contact op met uw accounteigenaar om uw abonnement te verlengen. Hoe werkt Zoom op je mobiel? Aangenomen dat je verwijst naar hoe de Zoom app werkt op een mobiel apparaat:
Wanneer u de Zoom-app opent, wordt u gevraagd om in te loggen. U kunt zich aanmelden met uw Zoom-account, Facebook, Google of SSO.
Als u geen Zoom-account hebt, kunt u er gratis een aanmaken. Nadat u zich hebt aangemeld, ziet u een lijst met uw komende vergaderingen. U kunt ook een lijst van uw vorige vergaderingen en opnames bekijken.
Om aan een vergadering deel te nemen, tikt u op de vergadering en voert u de ID van de vergadering in. U wordt dan met de vergadering verbonden.
Als u de gastheer van de vergadering bent, kunt u de vergadering starten door op de knop "Start vergadering" te tikken. U ziet dan een lijst met alle deelnemers aan de vergadering.
U kunt de Zoom-app ook gebruiken om te chatten met andere Zoom-gebruikers. Tik hiervoor op het tabblad "Contacten" en vervolgens op het tabblad "Chat". Van hieruit kunt u een nieuwe chat starten of uw vorige chats bekijken.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Is Zoom veilig om te gebruiken?

Er zijn veel gevallen gemeld van hackers die accountgegevens van Zoom-gebruikers hebben gestolen en deze informatie op het dark web te koop aanboden. Zoom had ook een bug waardoor hackers wachtwoorden voor Windows-accounts konden stelen. Waar vind ik beeldscherminstellingen? De meeste geavanceerde beeldscherminstellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina Beeldscherminstellingen.

  1. Selecteer Start > Instellingen > System> Display.
  2. Als je de grootte van tekst en apps wilt wijzigen, gebruik je een optie in de vervolgkeuzelijst onder Schaal en lay-out.

Vervolgens, hoe krijg je een volledig scherm?

Sneltoets voor het wisselen van/naar volledig scherm: druk op de toets F11. Noot: op computers met een compact toetsenbord (zoals netbooks en laptops) drukt u op de toetsen fn + F11. Vervolgens, kan zoom langer dan 40 minuten? Zoom heeft geen limiet op de duur dat u in een vergadering kunt zijn. Als u echter in een vergadering zit die langer duurt dan 40 minuten, wordt u gevraagd een wachtwoord voor de vergadering in te voeren.

Dienovereenkomstig, kan je zoomen zonder camera?

Nee, je kunt niet zoomen zonder camera. Een camera is nodig om een beeld vast te leggen en vervolgens in of uit te zoomen op dat beeld.

Door Goldman

Vergelijkbare artikelen

Welke portretlens canon? :: Wat kost Zoom per maand?
Handige links